Informatii socante au fost publicate de Brigitte Pastrama pe pagina sa de socializare. Vedeta le-a transmis internautilor un mesaj din care reiese ca a descoperit-o, pe un site de escorte din Dubai, pe Raluca Podea, cea despre care s-a spus ca ar fi avut o relatie cu Florin Pastrama.

Brigitte a oferit, alaturat mesajului, si linkul catre site-ul respectiv, iar cei care au avut curiozitatea de a accesa pagina au putut sa calculeze si care este suma pe care Raluca Podea – nickname ”Rachel”, prezentata ca model ”Playboy Romania” – o cere pe ora. Brigitte a mai scris ca Raluca Podea nu a dorit si nu doreste decat sa mai ”ciupeasca” bani pe marginea ”subiectului Pastrama”.

”Dragii mei, vreau sa urmariti acest site de mai jos, pentru a vedea pretul celei care pretindea ca ar fi avut o relatie cu sotul meu, si a incercat sa mai ciupeasca ceva banuti pe subiectului Pastrama, dupa iesirea noastra din ferma”, este mesajul postat de Brigitte Pastrama pe pagina sa de socializare.

Pe site-ul respectiv, preturile sunt in AED – dirhami, moneda oficiala din Emiratele Arabe Unite. 1 dirham este cotat 1.17 lei. Rezulta ca Raluca Podea cere, pe ora, 3.000 de dirhami , ceea ce inseamna 3.516 lei. ”Rachel” este prezentata drept ”perfectiunea absoluta, naturala si jucausa”. Dar nu numai atat. In prezentare se spune ca este ”eleganta si salbatica”.

Raluca Podea a suferit dupa despartirea de Florin Pastrama

Raluca Podea a marturisit ca a trecut printr-un an dificil, iar despartirea de Florin Pastrama a marcat-o.

„Am avut un an destul de greu, foarte dificil pentru mine. Am avut o relatie, am fost foarte dezamagita, s-a terminat brusc. El (n. red. este vorba despre Florin Pastrama) a decis sa mearga la un show de televiziune, acolo s-a indragostit, eu asteptandu-l acasa. (…). Cred ca asta mi-a fost sortit si prefer sa raman singura”, povestea Raluca Podea la un moment dat.

coral