Situatia este din ce in ce mai tensionata intre Claudia Pavel si Brigitte Sfat. Dupa ce saptamana trecuta, fosta sotie a lui Ilie Nastase a intrat in conflict cu Carmen Negoita, in editia de marti seara, Ferma, spiritele s-au incins din nou. Artista nu a mai tinut cont de nimic si a jignit-o in ultimul hal pe bruneta.

Totul a pornit in urma unei discutii pe care Brigitte a avut-o cu Silviu si Ioana, in care se referea la faptul ca interpreta ar vrea sa il cucereasca pe Remus. Aflata in hambar, Claudia a auzit intreaga discutie si a acuzat-o pe fosta sotie a lui Ilie Nastase, ca minte in tot ceea ce spune.

„Saraca de tine, Brigitte,  trebuie sa te duci la spitalul de nebuni. Nu am vazut in viata mea asa femeie ca tine,  mitomana. Mi-e mila de tine, fata. Vai de capul tau. Golanca perversa, puscariasa. Sa nu mai indraznesti sa vorbesti cu mine”,i-a spus Claudia Pavel lui Brigitte.

„Sunt socata. Nu am crezut ca poate sa spuna asa ceva. Nu o sa stam o vesnicie aici, o sa iesim. Si am si eu vreo doi avocati si o sa vedem” , a spus Brigitte.

Brigitte Sfat si Claudia Pavel, concurente la „Ferma”, clar nu se vor imprieteni in casa pe care o impart, pentru ca trecutul le impiedica. Fosta nevasta a lui Ilie Nastase a rabufnit la adresa cantaretei, pe care a acuzat-o ca s-ar fi culcat cu primul ei sot, iar scandalul  a fost  difuzat la PRO TV, inca din primele editii ale emisiunii. Sloboda la gura cand ceva nu-i convine, Brigitte Nastase nu s-a mai putut abtine si, la nici 3 zile de convietuire alaturi de Claudia Pavel, a rabufnit, spunandu-le tuturor celor de la „Ferma' ca artista a avut o relatie cu primul ei sot, Octavian Sfat, chiar in timpul mariajului lui cu Brigitte. „Sotul meu, tata lui Robi, m-a inselat cu ea. A venit la concursul asta sa se combine cu alti barbati?', a rabufnit Brigitte, fara sa tina cont ca in jurul ei sunt camere de filmat – sau, poate, tocmai de asta. Cum Octavian Sfat a murit la sfarsitul lui 2002, an in care Claudia „Cream' Pavel a implinit 18 ani, daca spusele lui Brigitte sunt reale, atunci, cantareata a fost combinata cu el cand era minora. L-ar fi „impartit' si pe Catalin Cazacu Conform celor spuse de Brigitte, Octavian Sfat nu este singurul barbat pe care bruneta l-a impartit cu rivala ei.

coral