Brigitte Nastase si Florin Pastrama s-au cununat religios weekendul trecut, in cadrul unui eveniment grandios care a costat aproximativ 100.000 euro. Organizarea evenimentului a fost impecabila insa cum nu exista nunta la care sa apara si elemente neprevazute, si in cazul de fata au fost momente ceva mai neplacute.

Surpriza cea mai neplacuta a fost lipsa lui Florin Salam, care confirmase ca va sustine un recital dupa ora 03.00. Manelistul era asteptat cu sufletul la gura de toata lumea, in conditiile in care acesta venea de la Calarasi, de la un alt eveniment privat. Artistul nu a mai putut ajunge pentru ca nuntasii din Calarasi nu l-au mai lasat pur si simplu sa plece. In momentul in care s-a aflat ca Salam nu mai vine, multi dintre invitatii cuplului Brigitte-Pastrama s-au ridicat si au parasit locatia.

De ce au fost locuri goale la nunta?

Aceasta in conditiile in care prezenta la eveniment nu a fost una foarte reusita. Mirii se asteptau la aproximativ 350 de invitati dintr-o lista care continea peste 400 de nume. La petrecere au venit insa mai putin de 300 de persoane ceea ce le-a cam dat peste cap planurile financiare ale mirilor. De vina ar fi fost perioada aleasa in care multa lume este in concediu. Un exemplu ar fi Anamaria Prodan, prietena buna cu mireasa, care era plecata din tara. Practic, in toiul petrecerii, se puteau vedea destule locuri goale la mese.

Conform WOWbiz.ro, familia lui Florin Pastrama nu a fost prea incantata de ideea acestuia de a trece la penticostali, inainte de nunta. Acest lucru era insa obligatoriu pentru ca ceremonia religioasa sa se poata face. Au existat discutii pe aceasta tema chiar si in timpul petrecerii, ba chiar s-ar fi varsat si lacrimi din partea unora din membrii familiei Pastrama – crestini ortodocsi din tata-n fiu.

Invitatii s-au delectat cu ficat de gasca, somon si caracatita

Au fost insa si surprize placute la nunta, cum ar fi momentul artistic pregatit de mireasa, pe muzica Mahala Rai Banda. Brigitte s-a imbracat in straie tiganesti si a dansat, momentul fiind gustat de toti invitatii.

Petrecerea de nunta a avut loc intr-un local de lux din Capitala. Meniul a fost unul „extravagant“ iar printre s-au regasit ficatul de gasca, caracatita si somon.

Pentru marele eveniment, Brigitte a ales o rochie „de printesa“, cu umerii goi si decolteu adanc, care ar fi costat in jur de 10.000 de euro si a avut o trena de trei metri. Ea si-a accesorizat tinuta cu o diadema opulenta si un voal lung de matase. Florin Pastrama a ales sa poarte un costum bleumarin, cu mai multi nasturi argintii si un papion in aceeasi nuanta. Brigitte a avut si un buchet de mireasa din trandafiri albi.

coral