Britney Spears are „nevoie disperata de ajutor”, sustine mama artistei, dupa ce aceasta a petrecut aproape o luna la o clinica de psihiatrie.

Starul pop s-a internat de bunavoie, dupa ce tatal ei a avut mari probleme de sanatate. Acolo, Britney a urmat mai multe tratamente pentru stres emotional sever.

Cantareata a fost externata luna trecuta, insa se pare ca inca are probleme. Acum, mama sa, Lynne Spears, a depus o cerere la tribunal pentru a-si ajuta fiica. Femeia cere sa aiba acces la inregistrarile medicale ale lui Britney si la planul de tratament al acesteia.

Potrivit TMZ, au existat mai multe neintelegeri intre parintii vedetei cu privire la tratamentul ei, iar Lynne vrea sa i se permita sa ajute la insanatosirea fiicei sale.

Avocata lui Lynne Spears sustine ca este in interesul cantaretei ca mamei sale sa i se permita sa o ajute.

„Britney ia decizii proaste si asta este o problema”, a spus o sursa pentru TMZ.

Site-ul sustine ca Lynne este atat de ingrijorata incat a cerut o audiere cat se poate de repede, desi exista deja o data in acest sens, stabilita pentru 10 mai.

Jamie, tatal artistei, a fost numit conservator al averii fiicei sale in anul 2008, cand Britney a avut mai multe probleme cu drogurile si a fost declarata incapabila sa aiba grija de ea.

Aceasta decizie a ajutat-o pe Britney Spears sa se refaca si sa isi indrepte cariera muzicala si sa aduca pe drumul cel bun viata sa de familie.

Totusi, totul s-a naruit in luna ianuarie a acestui an cand Jamie, care a fost stalpul ei de sustineere in toata aceasta perioada, a fost diagnosticat cu o boala care ii ameninta viata.

Imediat, cantareata a renuntat la toate planurile sale profesionale si chiar s-a mutat inapoi acasa pentru a avea grija de tatal sau in timp ce acesta s-a luptat cu cancerul la colon.

Se pare ca in ultimele saptamani, boala sa a avansat, fapt care a facut-o pe Britney sa se interneze la reabilitare.

„Boala tatalui ei si-a pus amprenta asupra ei. El aproape a murit si chiar a mai suferit o interventie in urma cu cateva saptamani. Nu este deloc bine. Sunt atat de apropiati. Nu se intampla nimic dramatic cu ea, doar a realizat ca trebuie sa isi faca timp sa aiba grija de ea”, a afirmat o sursa pentru People. coral