News Flash:

Bucureștean reclamat pentru că a plantat flori în jurul blocului. S-a ales cu zeci de plângeri pe numele său

4 Aprilie 2022
882 Vizualizari | 0 Comentarii
Bucure tean reclamat pentru c a plantat flori n jurul blocului

Președintele unei asociații de bloc din sectorul 3 al Capitalei care îngrijește grădina din fața scării este vizitat aproape săptămânal de polițiștii locali, în urma reclamațiilor repetate ale unei vecine.

Bărbatul spune că s-a săturat să dea cu subsemnatul doar pentru că a plantat flori, dar reclamanta susține că e deranjată de camerele de luat vederi pe care le-a montat și de o cutie pe care este desenat un cap de mort.

Legea spune că, deși este domeniu public, proprietarii pot îngriji grădinile din față și au existat tot felul de inițiative ale primăriilor de a-i încuraja. Ultima venită de la sectorul 6, săptămâna trecută, care a pus în dezbatere publică un program de reamenajare a grădinilor de bloc prin care oferă până la 2.500 de lei pentru plata apei de udat și arbori și flori pentru plantat.

Mihai Lazăr are 55 de ani și locuiește dintotdeauna în sectorul 3, pe Aleea Barajul Lotru. Când a devenit președinte de asociație de locatari, în urmă cu zece ani, acesta a început să fie reclamat de vecina lui, Ana Neacșu.

Bărbatul nu a primit niciodată o amendă, dar spune că s-a săturat să fie vizitat periodic de diferiți inspectori sau polițiști.

„După ce s-a terminat reabilitarea am așteptat să vină primăria să amenajeze spațiul, fiind domeniul public.

Au trecut un an-doi, nu a venit nimeni, era aici pârloagă. Și atunci m-am apucat să plantez flori, pomi.

Am lăcrămioare, hortensii, trandafiri mov, trandafiri urcători albi, roșii, lalele, zambile”, face o trecere în revistă bărbatul.

Are și o masă cu trei scaune pliante unde pot veni toți vecinii care vor „să-și bea cafeaua într-un loc frumos”.

„Cu ce-i deranja? Mergeam pe ele când era noroi și adunam melcii. Mi-a venit un domn de la disciplina în construcții, foarte arogant, și mi-a cerut să le dau deoparte”, spune președintele de bloc.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 33 queries | Mysql time :0.041702 (s)