Adelina Pestritu este in culmea fericirii dupa ce si-a comandat rochiile pentru nunta pe care urmeaza sa o faca cu Virgil Steblea.

Adelina Pestritu se casatoreste anul acesta cu Virgil Steblea. Fosta vedeta de televiziune se pregateste intens. Ea a anuntat ca a facut comanda pentru rochiile pentru nunta. De altfel, Adelina Pestritu a marturisit de curand ca va avea doua rochii de mireasa.

„Sunt atat de fericita! ??. Astazi s-a plasat oficial comanda rochiilor de mireasa. Abia astept sa va povestesc intr-un articol pe EDA Magazine cum vor arata si de unde le-am achizitionat. ♥️????? #weddingdress #futurebride #bride #20july.

Voi ce modele credeti ca am ales? ?”, le-a transmis vedeta prietenilor din mediul online.

Adelina  Pestritu este o fosta asistenta si prezentatoare de televiziune in varsta de 32 de ani. Adelina Pestritu a devenit mamica pentru prima oara in data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetita, Zenaida Maria, fruct al povestii de dragoste pe care vedeta o traieste cu Virgil Steblea. In data de 10 noiembrie, Adelina Pestritu a botezat-o pe fiica sa. Zenaida Maria a fost crestinata de un cuplu de oameni de afaceri din Constanta, Aura si Daniel Rafte.

coral