News Flash:

Bulgarii, nemtii, polonezii si grecii au ajuns la Cluj

12 Martie 2013
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul Judetean Cluj
Oficialii Consiliul Judetean Cluj au organizat intalnirea Centrului de Conducere si a Unitatii de Coordonare din cadrul proiectului Smart+ care prevede dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii(IMM) in diverse regiuni ale Europei: Grecia, Bulgaria, Germania, Polonia si nu in ultimul rand Romania.

„Prin intermediul acestei intalniri a partenerilor, proiectul SMART+ referitor la inovarea IMM-urilor si promovarea cercetarii si dezvoltarii tehnologice se apropie de etapa finala de implementare. Pasul urmator, extrem de important, il reprezinta aprobarea Cartei pentru IMM-uri si a planurilor regionale de implementare. In contextul in care, in viziunea noastra, intreprinderilor mici si mijlocii le revine un rol esential in procesul de dezvoltare accelerata a judetului, suntem convinsi ca toate aceste documente le vor fi de un real folos, bunele practici identificate la nivelul tarilor europene partenere putand fi cu usurinta aplicate in judetul Cluj” a precizat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu.

Reamintim in acest context faptul ca proiectul SMART+ este finantat prin Programul de Cooperare Interregionala  INTERREG IV C si se incadreaza in Axa Prioritara 1: Inovare si economia cunoasterii, Domeniul Major de Interventie: Inovare, cercetare si dezvoltare tehnologica. Durata de implementare a proiectului este de 48 luni (2010-2013).

Partenerii implicati in proiect sunt Federatia Aragoneza a Municipiilor, Regiunilor si Provinciilor din Spania in calitate de lider de proiect, Regiunea Leipzig din Germania, Regiunea Malopolska din Polonia, Regiunea Macedonia de Vest din Grecia, Consiliul Judetean Cluj si Asociatia Nationala a Municipiilor din Bulgaria.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

imm horea uioreanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2327 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012450 (s)