Update: Femeia de 92 de ani a fost găsită moartă

Din păcate femeia de 92 de ani, dată disprărută în cursul zilei de sâmbătă, a fost găsit decedată lângă albia unui pârâu.

Potrivit IPJ: În urma sesizării din data de 26 noiembrie a.c., cu privire la plecarea voluntară a unei femei in vârsta de 92 de ani din municipiul Cluj-Napoca, s-au constituit echipe operative de polițiști, care au efectuat căutări specifice. Pe parcursul activităților s-a stabilit că femeia s-ar afla într-o livadă din proximitatea municipiului Cluj-Napoca, fiind găsită în data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 04.00, din păcate decedată, în stufărișul de la marginea unui pârâu.

Știre inițială:O bunică de 92 de ani a dispărut de acasă și este căutată de poliție.  La data de 26 noiembrie Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că numita DUȘA MARIA, în vârstă de 92 ani, la data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 10.00, a plecat voluntar de la locuința sa situată în municipiul Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.50, 40-45 kg, ochi căprui, păr cărunt.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu un halat albastru cu dungi albe, vestă de culoare închisă, pantaloni negri și batic de culoare închisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112

coral