Dupa disparitia Luizei Melencu, politia l-ar fi suspectat chiar pe bunicul fetei ca ar fi fost implicat. El s-a incurcat in cateva declaratii si a picat testul cu detectorul de minciuni.

Ies la iveala noi amanunte din ancheta de la Caracal. Dupa disparitia Luizei Melencu se pare ca bunicul acesteia ar fi fost printre suspectii autoritatilor. Motivul e unul foarte simplu: s-a incurcat in cateva declaratii si apoi a fost supus unui test poligraf pe care l-a picat.

„Eu am fost la pescuit în ziua respectivă, am stat de vorba de două ori cu Luiza. Am dat două declaraţii şi nu a corespuns ora şi locul unde mă aflam. M-am încurcat un pic după o noapte nedormită. A fost o eroare de ore, atât!”, a povestit bunicul Melencu pentru presa.

Declaratiile contradictorii le-au trezit suspiciuni politistilor care au venit cu caini specializati la locuinta sa, au luat probe si i-au solicitat si testul poligraf. Faptul ca a iesit negativ si testul la detectorul cu minciuni a adancit suspiciunea politistilor. Din pacate ei au ales o pista gresita pe care sa se documenteze si n-au aflat adevarul pana cand Gheorghe Dinca nu a fost demascat chiar de a doua sa victima.

coral