Adrian Cristea sau “Bursucu“, asa cum il stie toata lumea, are o relatie foarte stransa cu Teo Trandafir, colega ei de platou la emisiunea “Teo Show”. Putini stiu insa ca cei dou, inainte de a fi colegi, sunt prieteni foarte buni, se cunosc de cand avea Bursucu varsta de 14 ani.

Barbatul a vorbit despre relatia lui cu Teo Trandafir si ce glume fac in pauza de publicitate. “O cunosc pe Teo de cand eu aveam 14 anisori, au trecut multi ani de cand ne cunoastem noi. Lucram impreuna de 4 ani, pentru mine e aceeasi Teo. Teo este un profesionist desavarsit, de la care am invatat foarte multe lucruri, este omul cu care pot si vorbesc despre orice, e inteligenta, e spontana. Este prietena mea inainte de a fi colegi de platou.

Da, cred ca sunt mai multe glume pe durata pauzei de publicitate. Ne legam de orice subiect, fie ca am vazut ceva la TV, fie ca ne aducem aminte de ceva. Nu pot da un exemplu anume, e ca si cum mi-ai zice: „Spune-mi o gluma buna acum”. Glumele vin firesc in conversatie. Mai sunt si momente cand fiecare e cu ochii in foile din mana si ne gandim fiecare la ale lui, dar in majoritatea pauzelor radem de anumite lucruri pe care nu poti sa le spui pe post”, a declarat Bursucu pentru Libertatea.ro.

Bursucu, cum a aflat ca a devenit tata

„La un moment dat am primit un telefon si mi s-a spus: «Iubire, cred ca…». A fost un accident pe Autostrada Soarelui, s-a rasturnat o cisterna si autostrada a fost inchisa. Se mergea bara la bara. Cum eu merg regulamentar, am pus masina pe avarii si nici eu nu stiu cum am ajuns la Constanta. La ora 05 fara 10 am ajuns la spital, la 05 si 10 s-a nascut. A luat nota 10 la nastere. Nu stiu cu cine seamana ca ta-su nu e asa de destept. Am plans si cel mai greu moment a fost cand am vazut-o efectiv (n.r.- pe fetita lui). Momentul in care am vazut-o a fost cand am deschis usa si am zis: . Am vazut numele iubitei mele si am zis: «Hopa, inseamna ca e al meu». Am simtit ca mi se face rau. Mi-a zis doamna asistenta: «Alo, domnul Bursucu, nu ni se face rau aici, mergeti inspre rezerva ca vine si copilul acolo». (…) Vreau sa ii spun numele complet: Anays Maria.(…) Andreea (n.r.- iubita lui) se simte bine, a nascut foarte repede, a nascut natural, ne-a ajutat si domnul doctor foarte tare. Travaliul a fost de o ora, adica nu a fost atat de chinuitor. Eu in timp ce ea era in travaliu aveam si eu un travaliu cu traficul: «Dati-va la o parte!». Speram ca sambata sa plecam acasa si nu uitati ca in familia Kanal D a venit un nou membru: Bursucita”, a povestit Bursucu la Teo Show.

coral