Câți ani are Carla’s Dreams? Dintre toți membri, solistul formației apare cel mai des la TV și ia cuvântul. Cunoscut sub numele de “Sergiu”, identitatea lui reală rămâne un mister până astăzi. Mulți cred că sub mască se ascunde Andrei Țăruș, în vârstă de 37 de ani. Identitatea lui a fost “deconspirată” de către jurnaliștii ruși, în 2016.

De la debut, formația Carla’s Dreams a colaborat cu numeroși artiști. Printre cei mai cunoscuți se numără Delia, Inna și Irina Rimes. Versurile senzuale ale melodiilor, acompaniate de vocea și zâmbetul solistului le fac pe multe fane să viseze la o relație cu acesta…. Din păcate, însă, formația trebuie să urmeze niște reguli stricte de conduită.

Câți ani are Carla’s Dreams

Proiectul Carla’s Dreams fost lansat în anul 2012. Secretul succesului este doza de mister oferită de măștile colorate și ochelarii de soare care ascund chipurile membrilor. Modelul machiajului se schimbă mereu, în funcție de starea de spirit a fiecărui membru. Solistul formației, cunoscut sub numele de Sergiu, este “vocea” proiectului. Dintre toți membri formației el este cel care apare cel mai des la televizor și ia cuvântul în interviurile radio.

Încă de la început, lumea și-a dorit să știe cine se află în spatele măștii.  Cu ani în urmă, Sergiu a promis că la un moment dat va apărea fără mască chiar într-unul dintre videoclipurile sale, dar nimeni nu va şti acest lucru. Publicul a speculat că acest lucru s-a întâmplat în videoclipul “Dragostea din plic”.

Deși își ascunde chipul, în diferite ocazii solistul a dezvăluit lucruri despre propria persoană. De exemplu, Sergiu detestă minciuna şi a recunoscut ca întrecut a mai fost răutăcios. În situaţiile în care a s-a comportat astfel, artistul a precizat că întotdeauna a avut un motiv clar. Mereu simte o persoană atunci când minte şi rareori i s-a întâmplat să se înşele. De asemenea, într-o poză  de pe contul oficial de Instagram „Sergiu” și-a arătat pentru prima dată ochii. Imaginea a făcut furori în rândul fanelor și a strâns numeroase aprecieri.

Formația are reguli stricte de conduită

De ani buni, make-up artist-ul formației este Edith Mihaiciuc Radu, o tânără foarte talentată.

 “Acum ei și-au dezvoltat fiecare un stil propriu și de obicei se machiază singuri. Când este nevoie de figurație specială, pentru videoclipuri sau alte evenimente, mă ajută asistenta mea. În principal, eu mă ocup de solist.” a declarat aceasta într-un interviu pentru o publicație online.

Deși sunt iubiți de multe fete și femei, membrii Carla’s Dreams au o regulă strictă: nu pot avea niciun fel de relaţii personale, de ordin erotic pe seama proiectului.

La începutul carierei, formația cerea doar 1.500 de euro pe spectacol. O dată cu creșterea popularității, tarifurile au crescut și ele… Astfel, în 2018, Carla’s Dreams câștiga între 12. 500 și 15.000 de euro la concertele susținute în aer liber. Numele proiectului este inspirat din romanele lui John le Carre, iar “Carla” este un acronim a cărui semnificație este cunoscută doar de membri formației Revenind la întrebarea “câți ani are Carla’s Dreams”, răspunsul pare a fi 37, vârsta actuală a lui Andrei Țăruș.

  coral