Vloggerul Mircea Bravo a explicat că fiul lui, ”Mirciulică”, a ajuns pe un ușor profit. 

”Ne apropiem de 300.000 de intrări în cinema, mai precis 285 de mii de bilete vândute. Noi avem, din suma aia mare care merge la Cinema, un euro și un pic pe fiecare intrare. Așa că oficial putem spune că ne-am scos banii, suntem pe un ușor profit. Ce vreau să spun cu profitul ăsta este că sunt bani de investit în următoarele proiecte.

Nu vreau să fiu ipocrit să spun că tot ce fac bag direct, dar mie îmi place să fac filme pentru oameni. Cu timpul vom deveni mai buni”, a precizat vloggerul.

Mircea Bravo i-a criticat pe cei care se uită la filmul lui de pe torente. 

”Orice om care merge în cinema ne susține. Orice om care îl piratează, îl vede pe un torent, nu ne respectă munca. Dacă îl descărcați de pe un torent, nu ne respectați munca”, a transmis Mircea Bravo.

Comedia Mirciulică este un film de 91 de minute în regia lui Cristian Ilișuan, scenariul fiind semnat de Cristian Ilișuan și Mircea Popa (Mircea Bravo).

Filmul a avut încasări de 1,6 milioane de lei în weekendul lansării în cinematografe, surclasând producții străine precum horrorul Smile, Ticket to Paradise și Elfii Cofetari.

coral