Câți copii are Elon Musk. 7 detalii mai puțin știute despre cel mai bogat om de pe planetă. Elon Musk nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acesta a devenit cel mai bogat om al lumii, având o avere de 185 de miliarde de dolari. Elon Reeve Musk, în vârstă de 49 de ani, se află de fiecare dată în prim plan atunci când vine vorba de lansarea tehnologiilor. Cel mai bogat om al lumii este fondatorul, directorul general și inginerul șef al SpaceX, a inventat mașinile Tesla, plata Paypal sau rachetele Falcon. În acest articol vă vom prezenta și alte detalii mai puțin cunoscute despre Elon Musk.

Câți copii are Elon Musk

Elon Musk ocupă numeroase funcții, dar are și meseria de tată. Renumitul inventator a devenit tată pentru a şaptea oară. Elon Musk şi cântăreaţa Grimes au devenit părinții unui băiețel, dar un lucru interesant este acela că copilul va avea liberatatea de a-și alege genul. De asemenea, acesta a anunțat pe contul său de Twitter că numele copilului este X Æ A-12, iar iubita sa a oferit și o explicație pentru această denumire codificată.

Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla şi SpaceX a mai avut șase copii cu prima sa soţie, scriitoarea canadiană Justine Wilson. Din păcate, doar cinci mai sunt în viaţă.

7 detalii mai puțin știute despre cel mai bogat om de pe planetă

1. S-a născut în Africa de Sud

Cel mai bogat om al lumii s-a născut în Pretoria, Africa de Sud, în anul 1971. Acesta a declarat de foarte multe ori că a avut o copilărie extrem de dificilă, iar acest lucru l-a determinat să plece în Statele Unite ale Americii. Musk a absolvit un liceu din Pretoria şi s-a mutat în Canada la vârsta de doar 17 ani. În anul 1992 s-a mutat la Universitatea din Pensylvania, unde a obţinut o diplomă în economie. După ce a învățat aproximativ doi ani la o şcoală de afaceri din Ontario. În anul 2002, Musk a obţinut cetăţenia americană.

2. La 9 ani a citit toată enciclopedia

Musk a povestit cum a învățat singur să codeze la 9 ani și tot la acea vârstă fragedă a reușit să citească toată enciclopedia. Geniul Musk a spus în nenumărate rânduri că cititul l-a ajuta să devină ceea ce e acum.

3. La 12 ani a vândut un joc video pentru suma de 500 de dolari

Elon Musk a avut succes încă de mic. Sătul de certurile pe care le auzea acasă, deoarece părinții săi se aflau în plin divorț, Musk s-a concentrat pe tehnologie. Atunci când a intrat în posesia primului său calculator, a primit și un manual care te învăța să programezi în BASIC și a învățat în doar trei zile bazele programării. Acest talent i-a adus primul succes și a reușit să vândă unei reviste un joc video pentru suma de 500 de dolari.

4. La vârsta de 16 ani a vrut să deschidă o sală de jocuri

Cel mai bogat om al planetei a încercat să facă un parteneriat împreună cu fratele său și să deschidă o sală de jocuri. A ajuns până în punctul în care semnase chiar un contract de închiere, însă primăria a refuzat acest proiect, deoarece Musk era mult prea tânăr.

5. A abandonat Stanford după doar două zile

Elon Musk se înscrisese la Stanford pentru a studia fizica, dar a renunțat după primele două zile. Acesta a dorit să înceapă o afacere pe internet și deja avea două diplome de la University of Pennsylvania. Astfel, împreună cu Kimbal, fratele său, au deschis Zip2, o companie care a furnizat hărţi şi directoare ziarelor online.

6. Și-a tranformat casa de student în club

În anul 1992, în timp ce era student la Universitatea din Pennsylvania, Musk și colegul său s-au mutat într-o casă din afara campusului. Pe timpul zilei aceştia studiau, iar la sfârşitul săptămânii transformau casa într-un clubde noapte. Elon Musk nu întrecea măsura cu alcoolul, acesta avea grijă să țină lucrurile sub control pe timpul petrecerii.

7. L-a inspirat pe Tony Stark

Iron Man este un personaj destul de asemănător cu Elon Musk. De asemenea, ecvențe din partea a doua, Iron Man 2, sunt filmate la sediile SpaceX și Musk are chiar o apariție remarcabilă.

  coral