Crăciunul i-a prins pe cei doi în aceeași situație tensionată, în care sunt de ani buni.

Sărbătorile de iarnă au adus împăcarea în multe familii, însă nu și în cea a lui Călin și Petre Geambașu. Compozitorul a mărturisit că nu are de gând să șteargă cu buretele certurile cu părinții și nu va uita niciodată lucrurile prin care tatăl lui l-a făcut să treacă, de-a lungul anilor.

Călin Geambașu nu îl iartă pe tatăl lui

Călin și Petre Geambașu au rupt relația strânsă pe care o aveau cu mult timp în urmă și au ajuns la cuțite, din cauza unor neînțelegeri în familie. Într-un interviu mai vechi, fiul lui Geambașu a rememorat amintiri dureroase din copilărie, de pe vremea când tatăl său îl punea să mănânce pe capacul de WC, îl bătea cu furtunul sau îl obliga să își arunce jucăriile la gunoi, drept pedeapsă.

Acum, în prag de sărbători, Călin a dezvăluit că nu are de gând să facă pace cu cel care l-a crescut, chiar dacă a încercat de câteva ori să îngroape securea războiului, în trecut: „Fiindcă eu pun preț pe autenticitate și pe

sentimente curate, nu cred în împăcări de tip heirup, la date fixe, ci doar în cele consolidate, care au la bază acțiuni temeinice, oneste și bună purtare constantă. Nu trăim doar de sărbători. Ce se întâmplă între sărbători contează cu adevărat. Anul are 365 de zile, timp suficient cât oamenii s ă fie buni unii cu alții și să se sprijine reciproc, atât cât pot.”, a declarat Călin Geambașu, pentru Impact.ro.

Călin Geambașu a recunoscut că în copilărie primea mereu cadouri de la tatăl lui, nu doar de sărbători.

Cu toate acestea, compozitorul spune că nu darurile așezate sub pomul de Crăciun erau importante pentru el, ci dragostea paternă: „El îmi dădea cadouri mereu, nu doar de Crăciun. Nu pot deloc să mă plâng de acest aspect. Însă, când am mai crescut, i-am spus că viața și sărbătorile nu sunt despre cadouri. Brăduțul îl am de 20 de ani și are o poveste foarte frumoasă!”, a mai spus Călin Geambașu, pentru sursa citată.

coral