Astrologia nu ne analizează doar personalitatea, ci și înclinațiile noastre către un anumit stil de viață. Vrei să știi când vei face pasul către o căsnicie? Ei bine, acum poți afla care este momentul ideal pentru a-ți întemeia o familie. Iată când e bine să te căsătorești, în funcție de zodie.

Când e bine să te căsătorești, în funcție de zodie

Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența destinul tău și poate dezvălui care este cel mai bun moment să te căsătorești conform zodiei tale. Iată când e bine să faci acest pas, în funcție de zodie.

Berbec

Nativii născuți sub zodia Berbecului iubesc aventurile și nu au niciun plan de nuntă. Sunt firi impulsive, adoră distracția și nu tânjesc după stabilitate. Chiar și după ce se căsătoresc, berbecii au tendința de a înșela și vor fi în căutare mereu de ceva nou. Acești nativi au nevoie de cineva care să-i controleze, să știe să se impună în fața lor, dar în acelați timp să-i ofere afecțiune și să-i laude reușitele. Au șanse de a se căsători după vârsta de 30 de ani sau chiar mai târziu.

Taur

Taurii sunt firi romantice și dornice de stabilitate. Acești nativi se căsătoresc foarte repede, dar cu o singură condiție. Să-și găsească un partener hotărât, cu picioarele pe pământ, responsabil și plin de romantism. Taurii au nevoie de confort și de o persoană care poate să îi ofere acest lucru. Dacă ești în zodia Taur, ai șanse foarte mari să te căsătorești după vârsta de 30 de ani.

Gemeni

Gemenii sunt firi inteligente, sociabile, iar în dragoste preferă să experimenteze, să cunoscă foarte mulți parteneri și abia apoi să facă pasul decisiv. Flirtul este în natura lor și nu duc lipsă de aventuri. Acești nativi vor amâna momentul de a-și întemeia o familie și vor prefera să se așeze la casalor după vârsta de 30 de ani.

Rac

Racii sunt firi sensibile, tandre, iubitoare și abia așteaptă să se căsătorească. Sunt dornici să-și întemeieze o familie, să aibă copii și să trăiască în armonie. Racii nu vor amâna foarte mult acest moment. Vor lua decizia de a se căsători imediat ce vor întâlni un partener potrivit. Au șanse foarte mari de a se căsători după vârsta de 20 de ani.

Leu

Leii sunt mereu în centrul atenției, sunt sociabili și nu duc lipsă de admiratori. Singura problemă este că își doresc să fie lăudați mereu de partenerii lor și au un caracter extrem de dificil. Leii visează la ziua nunții doar pentru celebritate și statut, nu și pentru împlinirea sufletească. Aceștia au șanse mari de a se căsători după vârsta de 25 de ani.

Fecioară

Fecioarele au toate atuurile pentru a deveni un partener ideal. Acești nativi sunt extrem de echilibrați, calculați și selectivi. După ce își vor găsi sufletul pereche, fecioarele au șanse foarte reduse de a divorța. Acestea apreciază foarte mult viața de familie și au o latură romantiă pe care o dezvăluie doar alături de partenerul potrivit. Acești nativi au șanse mari de a se căsători după vârsta de 20 de ani.

Balanță

Balanțele sunt firi romantice și iubesc tot ce e frumos. Acești nativi nu suportă singurătatea și se atașează foarte repede de anumite persoane. Balanțele se îndrăgostesc foarte repede și riscă să fie dezamăgite. Totuși, acestea au capacitatea de a-și recunoaște greșelile și aușanse foarte mari de a se căsători după vârsta de 25 de ani.

Scorpion

Scorpionii sunt firi pasionale, dar foarte orgolioase și răzbunătoare. Acești nativi nu pot avea o relație de lungă durată până nu renunță la aceste defecte. Persoanele născute sub acest semn zodiacal au șanse mari de a se căsători după vârsta de 30 de ani.

Săgetător

Săgetătorii nu sunt dispuși să facă niciun efort într-o relație, mai ales dacă partenerul de viață nu iubește călătoriile. Acești nativi preferă libertatea, aventura și nu au de gând să se așeze foarte repede la casa. Săgetătorii au șanse foarte mari de a se căsătorii după vârsta de 35 de ani.

Capricorn

Capricornii sunt extrem de ambițioși și pun cariera pe primul loc. Nativii născuți sub acest semn zodiacal se gândesc foarte târziu să-și întemeie o familie. Capricornii muncesc foarte mult, iar acest lucru le va afecta viața amoroasă. Aceștia au șanse foarte mari de a se căsători după vârsta de 35 de ani.

Vărsător

Vărsătorii nu suportă singurătatea și își găsesc cu ușurință un partener. Acești nativi nu sunt responsabili, sunt imaturi și se vor așeza foarte târziu la casa lor. Au nevoie de un iubit care sa le fie și bun prieten. Persoanele sub acest semn zodiacal se vor căsători după vârsta de 30 de ani.

Pești

Peștii sunt firi visătoare, sensibile și sunt în căutarea sufletului pereche ideal. Persoanele din zodia Pești caută o dragoste perfectă și pot fi dezamăgite când nu o găsesc. Acestea au șanse să se căsătorească după vârsta de 25 de ani. coral