O asociație din Cluj organizează licitați pentru a strânge fonduri pentru ca 10 copii și tineri din sistemul de protecție până la terminarea studiilor în casa de copii.

În concret, asociația „Căsuța Bucuriei” organizează chiar de Moș Nicolae un spectacolul caritabil – „Dăruiește cu bucurie”, eveniment în cadrul căruia cei interesați, printre altele, vor putea licita pentru o discuție liberă de 15 minute cu primarul Clujului, Emil Boc.

Evenimentul va avea loc în data de 6 decembrie a.c., de la ora 18.00, la Casino, în Cluj-Napoca.

Nume importante au fost de acord să contribuie la acest eveniment, chiar dacă diverse motive doar prezența lui Emil Boc este certă. În cadrul acestui spectacol va avea loc o licitație, iar mizele sunt cel puțin interesante, scrie adevarul.ro.

Cei interesați vor putea licita pentru o discuție liberă de 15 minute cu primarul Clujului, Emil Boc. Iubitorii sportului și cei care o admiră pe campioana olimpică Ana Maria Brânză pot licita pentru o mască de scrimă semnată chiar de sportivă.

O altă legendă din lumea sportului, Ilie Năstase, își aduce indirect contribuția. O minge de tenis semnată de „Nasty” va putea fi licitată la acest eveniment.

Un alt fost sportiv de top, fost membru de bază al „Generației de Aur”, actualmente antrenor apreciat, va fi prezent indirect la eveniment. Fanii campioanei CFR Cluj, dar nu numai ei, vor putea licita pentru o minge de fotbal cu semnătura reputatului antrenor Dan Petrescu.

Și fanii rivalei „U” Cluj vor avea ocazia să liciteze. Miza va fi un tricou cu semnătura unui fost fotbalist reprezentativ. Cei interesați vor mai putea să liciteze pentru tablouri marca Evelyn Munteanu, dar și pentru un curs de gătit cu chef Adi Hadean.

Pe listă mai apare o licitație pentru o evaluare psihologică de cuplu în cadrul cabinetului de psihologie clinică al doctorului psiholog clinician Gabriela Moldovan.

Asociația „Căsuța Bucuriei” este o instituție non-guvernamentală din Cluj, care oferă găzduire pentru 10 copii și tineri din sistemul de protecție până la terminarea studiilor în casa de copii. Ulterior, asociația se implică și îi ajută pe aceștia să-și găsească locuri de muncă. coral