Nunta lui Dani Oțil cu Gabriel Prisăcariu a fost, de departe, evenimentul acestui weekend. În fericita zi, alături de miri au venit familiile acestora, cei mai buni prieteni, dar și colegi de breaslă de-ai lui Dani Oțil, așa că prezentatorul de la Neatza a organizat totul, până în cel mai mic detaliu.

Și, având în vedere amploarea evenimentului, toată lumea s-a întrebat cât a fost darul, la nunta lui Dani Oțil. Vă spunem doar atât: invitații s-au delectat cu cele mai delicioase preparate, iar meniul a fost unul generos și pe toate gusturile.

Și, așa cum era de așteptat, și prețurile pentru asemenea bunătăți au fost pe măsură. Potrivit informațiilor existente pe site-ul restaurantului deținut de Dani Oțil, preparatele pe care oamenii le pot servi sunt de-a dreptul fabuloase, dar și cu prețuri destul de piperate.

Pentru o friptură, oamenii trebuie să scoată din buzunar între 36 și 88 de lei, pentru o porție de 200 de grame, la care se mai adaugă, separat, o garnitură și chiar o salată, ambele plătite separat. De asemenea, o farfurie de ton sau dorada la grătar și o garnitură de piure costă aproximativ 60 de lei. Aperitivele pornesc de la 24 de lei și ajung chiar la 54 de lei și conțin diverse combinații delicioase de creveți, brânzeturi mixte, salate de tot felul tip garnitură.

Mai mult, prețul salatelor pornește de la 29 de lei și poate ajunge chiar și la 50 de lei.

Acum, punând toate informațiile cap la cap, reiese faptul că un meniu obișnuit nu ar depăși suma de 50 de euro, însă cu siguranță prezentatorul de la Neatza a pus pe masă, pentru invitații săi, tot ceea ce avea mai bun restaurantul lui.

Tocmai de aceea, darul la nunta lui Dani Oțil este posibil să se fi ridicat la ordinul sutelor de euro, iar familiile celor doi și persoanele apropiate să fi scos din buzunar chiar mii de euro.

 

coral