Elena Udrea deţine 50% din afacerea Băi Boghiș SRL. Relația cu ceilalţi acționari s-a deteriorat puternic în ultima perioadă, iar fostul ministru le cere acestora să-i returneze investiția de 375.000 de euro printr-o acțiune în instanță.

Cât costă un sejur all-inclusive în stațiunea Elenei Udrea. Afacerea a intrat în procedură de faliment încă din luna aprilie, dar continuă să fie deschisă și să-și îmbie clienții cu oferte competitive. În 2021, Băi Boghiș SRL a raportat o cifră de afaceri de 1,88 milioane lei, mai mare decât în anii precedenți, și o pierdere netă de 222.635 lei. Datoriile societății au ajuns la 13,6 milioane lei! Staţiunea din Sălaj a fost inaugurată în anul 2013 şi constă în mai multe ștranduri cu apă termală, un restaurant, un spațiu pentru sport și agrement precum și 128 de locuri în unități de cazare care oferă chiar și posibilitatea închirerii în regim all-inclusive.

Elena Udrea se revoltă în închisoare: Stau arestata ilegal deja de 300 de zile şi nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni

Căsuțele standard, cu o capacitate de două persoane, care dispun de un pat dublu, televizor și baie proprie, costă 295 de lei pe noapte; cinci  nopți la demipensiune ajung la 1.550 de lei; iar şase nopți în regim de all-inclusive (fără băuturi) costă 2.160 de lei. Pentru clienții mai pretențioși există „căsuțe moderne” sau apartamente de lux, cu mini-piscină privată, cu o capacitate de patru persoane. Acestea costă 435 de lei pe noapte, iar şase nopți în regim all-inclusive ajung la 3.000 de lei, scrie Fanatik.

Elena Udrea se revoltă împotriva deciziei ÎCCJ de a nu permite rejudecarea dosarului Gala Bute: „Motivarea poate fi rezumată aşa: nu vrem să aplicăm legea în cazul lui Udrea”

Elena Udrea este încarcerată la Penitenciarul Târgșorul Nou de lângă Ploiești, după ce a fost condamnată la şase ani de închisoare cu executare în Dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului a fost prins în 7 aprilie, la graniţa dintre Bulgaria şi Grecia, iar pe 16 iunie a fost extrădată şi încarcerată în România.

coral