Cât e Clujul de mare, saloane de înfrumusețare sunt peste tot, unele mai bine cotate ca altele. Poate fi o adevărată corvoadă să alegeți unul. Ori bărbații decid pe repede înainte, sunt practici și își simplifică adesea totul. O pot face acum implicit și prin intermediul unei platforme dedicate, Stailer. Aceasta cuprinde mare parte din ofertele saloanelor de profil din Cluj Napoca și permite programarea la oricare din acestea, pentru serviciile disponibile în funcție de programul dorit de fiecare.

Stailer.ro a revoluționat modul în care pot fi realizate programările, cum puteți căuta și găsi un salon potrivit pentru serviciile de interes. Până la urmă există oricând și un al doilea gând, de a căuta ceva mai ieftin sau de a compara serviciile. Online-ul este favorabil să faceți astfel de căutări, însă durează ceva mai mult timp până când să analizați fiecare salon în parte. Ori Stailer este un soi de Paginii Aurii în versiunea modernă, un catalog generos de saloane și ofertele lor curente.

                                                     Este mai simplu ca oricand să găsiți un barber shop

Un barber shop in Cluj poate fi găsit în câteva secunde prin căutările făcute în platforma sus numită. Nu doar atât însă, ci informațiile vin completate de alte servicii disponibile în același loc, orar, indicații de orientare, locație completă, fotografii, prețul serviciilor, disponibilitate și chiar și estimare de timp privind durata sesiunii.

Altfel spus, regăsiți în același loc mai toate detaliile pentru ca organizarea timpului să vă fie mai prielnică. Tot aici puteți programa, anula și menține un soi de agendă virtuală a acestor vizite la salon. Iar pentru că omul modern este destul de activ și implicat în multiple task-uri de peste zi, vorbim și despre nevoia de reminder. În funcție de preferințele fiecăruia, setările în cadrul acestei platforme, în contul clientului, presupune și posibilitatea de a seta remindere de tip SMS primit înainte de o programare.

                                                                     Programarea azi este posibilă

Ați lăsat pe ultima sută de metri programarea la tuns sau întreținere barbă. Iar asta de multe ori a presupus să amânați în continuare vizita la salon. Pentru că pare imposibil de găsit loc de pe zi o zi pe alta. Oare? Acum este posibil. Pentru că timpul contează mai mult ca oricând, pentru că în zilele noastre am restabilit totul, de la cum muncim la timpul liber, nu își mai dorește nimeni să aștepte, să facă rând la ușa unui stilist.

Stailer își propune așadar să fie poarta de acces spre un mod mai facil ca oricând prin care clujenii își pot programa orice fel de vizită la un salon. Trierea ofertelor poate fi făcută în funcție de o oră anume sau o zi anume, dar mai ales în funcție de tipul de serviciul dorit – manichiură, pedichiură, tuns, vopsit, cosmetică etc.

Pentru cei care își doresc să încerce, să se bucure de toate avantajele acestei metode de programare la saloane o pot face gratuit, cu sau fără un cont creat în cadrul acestei platforme. Primiți suport live dacă este nevoie, iar detalii extra pot fi solicitate la  support@stailer.ro.

 

  coral