News Flash:

Cătălin Grigoraș alături de Magicianul poveștilor, Marian Râlea, la Atena și Salonic, la Teatrul Aureliu Manea din Turda

24 Noiembrie 2022
366 Vizualizari | 0 Comentarii
Magicianul pove tilor Marian R lea

Fundatia Abracadabra și Teatrul Național pentru copii Abracadabra cu sprijinul Departamentului pentru Românii de pretutindeni vor derula în perioada 23 – 28 noiembrie 2022 proiectul Drumul lui Făt Frumos prin poveștile de iarnă ale românilor.

Spectacolele propuse vor deschide seria de manifestări dedicate zilelor de sărbătoare națională ale poporului român și vor duce în diaspora din Grecia, personaje de poveste și povești românești. Întâlnirile cu cei mai mici dintre români, dar și cu cei mari vor avea loc la Atena și Salonic.

“Înainte de toate pentru mine este o mare bucurie să joc alături de profesorul meu, alături de cel ce mi-a ghidat primii pași în taina celei mai frumoase meserii din lume. Pe de altă parte acest gen de întâlnire cu cei ce simt și gândesc românește, cu siguranță va genera plus valoare și va crea oportunități de dezvoltare pentru o prezență mai puternică a artiștilor din România în mijlocul celor plecați din țară. ” ne-a mărturisit actorul Cătălin Grigoraș – manager al Teatrului Național Turda.

Prima întâlnire va avea loc la școala de limbă română, cultură și civilizație - Dacia din Atena în data de 26 noiembrie, ora 12.00, iar ce-a de-a doua la sediul Asociației Carpatia din Salonic in data de 27 noiembrie ora16.00.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

turda aureliu manea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0839 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029136 (s)