În urmă cu câțiva ani, relația Cătălinei Ponor cu gimnastul Tommy Ramos a ținut capul de afiș al presei internaționale. Cei doi s-au despărțit însă după ce Ramos a început o relație cu o sportivă din Puerto Rico. Dezamăgită, Cătălina Ponor a decis imediat să șteargă orice amintire legată de fostul iubit. Astfel, campioana noastră și-a îndepărtat tatuajul pe care și-l făcuse pentru a celebra relația cu Tommy Ramos.

Decizia radicală luată de Cătălina Ponor după ce a fost părăsită de iubit

Cătălina Ponor este una dintre cele mai mari gimnaste ale României. De-a lungul carierei, sportiva a cucerit nu mai puțin de 23 de medalii la competiţiile majore. Este vorba despre cinci la Jocurile Olimpice (3 aur, 1 argint, 1 bronz), cinci la Campionatele Mondiale (3 argint şi 2 bronz) şi treisprezece la Campionatele Europene (8 aur, 2 argint şi 3 bronz).

În urmă cu câțiva ani, Cătălina Ponor a avut o relație cu gimnastul Tommy Ramos. Relația celor doi a fost intens mediatizată în presa internațională. În ciuda faptului că păreau că se iubesc mult, relația celor doi s-a terminat brusc. Mai exact, Tommy Ramos a început o relație cu Vilmarie Mojica, o voleibalistă din Puerto Rico. Dezamăgită de gestul lui Tommy, Cătălina a decis imediat să șteargă orice amintire legată de acesta. Marea noastră campioană și-a șters tatuajul pe care și-l făcuse pentru a celebra relația cu Ramos.

 Începem procedura de aruncare a trecutului la gunoi ”, a scris Cătălina Ponor în dreptul uneia dintre fotografiile postate pe rețele de socializare.

Cătălina Ponor, sfaturi prețioase pentru tinerele gimnaste

Cătălina Ponor este cu siguranță un exemplu pentru tinerele gimnaste din România. Fosta mare campioană le-a transmis micilor sportive câteva sfaturi prețioase. Ponor a subliniat că pentru a face mare performanță este obligatoriu să faci totul din pasiune și să treci peste greutățile apărute pe parcursul carierei.

Dacă ele consideră ca asta e menirea lor, să meargă mai departe orice ar fi. Să aibă curaj, să vadă că sportul e frumos, nu e un lucru rău. E un lucru care te educă, te disciplinează, te ajută și, bineînțeles, așa cum am făcut și eu, am trecut peste dureri, peste momente neplăcute, peste tot felul de incidente. Și am mers și mi-am văzut visul împlinit. Eu am făcut acest sport cu pasiune. Și cred că pasiunea a fost primul lucru care m-a făcut să merg mai departe. Apoi încrederea în mine și dorința de a-mi testa limitele. Încercam să mă controlez, să merg mai departe și să-mi ating țelul pe care mi l-am pus în cap.”, a spus Cătălina Ponor, conform Digi Sport.

coral