Numărul persoanelor depistate cu Covid-19 din județ care se află acum în spitalele dedicate din Cluj-Napoca este ceva mai mic decât în ziua precedentă.

Situația epidemiologică se prezintă astfel, conform Instituției Prefectului Cluj: 209 persoane depistate pozitiv din județ sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca; 10 persoane fiind internate în secțiile de anestezie terapie intensivă (ATI), din care 5 din județ.

Sâmbătă au fost raportați 211 pacienți internați cu coronavirus. Totalul persoanelor vindecate și externate era de 197, din care 138 din județ, iar total celor decedate, de 14, din care nouă din județ. 226 persoane se aflau în carantină și 322 în autoizolare la domiciliu.

Efective angrenate (polițiști, jandarmi, polițiști locali, militari, personal de urgență) au fost de 890. 1.097 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse.

31 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență, fiind aplicate 166 de sancțiuni contravenționale, de 400.000 de lei, majoritatea pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației.

coral