O femeie a fost găsită moartă în propria sa mașină, în Brașov. Primele informații arată că autovehiculul a luat foc, iar femeia care se afla în autoturism nu a mai avut nicio șansă de salvare.

Cadavrul unei femei a fost găsit într-o mașină din Brașov

Femeia a fost găsită carbonizată în propria sa mașină, conform unui anunț al Inspectoratului Poliției Județene din Brașov. Oamenii au chemat autoritățile, după ce au văzut că un autovehicul a luat foc, în localitatea Tărlungeni.

Cei de la ISU au stins incendiu, dar pentru femeia care se afla acolo nu s-a mai putut face nimic, ea fiind ucisă de flăcări. Este vorba despre o tânără în vârstă de 28 de ani, potrivit Antena 3.

Alături de tânără se aflau și două butelii de gaz metan, iar una dintre ele era explodată, aceasta fiind cauza posibilă a incendiului. Despre ea se cunoaștea că are probleme. Primele informații ale polițiștilor arată că femeia a mers la o stație GPL, unde a încărcat cele două butelii, un vecin fiind cel care a ajutat-o. Tot el a condus-o până acasă.

Ipoteza principală a anchetatorilor este că femeia și-a pus capăt vieții, în acest caz fiind vorba despre o sinucidere. A fost deschis un dosar penal, iar cercetările continuă.

Oameni morți în incendii de mașini, în România

Un alt caz șocant a uimit întreaga țară, după ce un afacerist din Brașov a fost ucis cu o bombă în propria sa mașină. Bărbatul era un cunoscut om de afaceri.

El a fost cel care a pus bazele primei crescătorii de somni africani din România, iar recent el adusese acolo și crocodili, dorința fiind aceea de a comercializa carnea lor. Ioan Crișan a lucrat ca electronist la aeroportul din Arad, iar apoi a deschis această fermă, cu care a avut un mare succes. El a cumpărat un teren la ieșire din Arad, unde a făcut crescătoria.

coral