News Flash:

Cadouri pentru vârstnicii de la Centrul de Îngrijire și Asistență din Cluj. Emil Boc: Dragi clujeni, vă îndemn și pe dumneavoastră, dacă puteți să faceți un bine, să îl faceți!

22 Aprilie 2022
389 Vizualizari | 0 Comentarii
Cadouri pentru v rstnicii de la Centrul de ngrijire i Asisten din Cluj

Un număr de 65 de seniori sunt găzduiți la Centrul de Îngrijire și Asistență din Cluj (DGASPC Cluj), situat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. 

''M-am bucurat din nou să pot vizita și aduce cadouri seniorilor găzduiți la Centrul de Îngrijire și Asistență din Cluj (DGASPC Cluj), situat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Acum, 65 persoane vârstnice sunt îngrijite aici. După doi ani în care pandemia nu ne-a permis să fim prezenți fizic, a fost emoționat să pot să le pot strânge mâna și să le ofer un gând bun vârstnicilor.

Cu această ocazie, aș dori să mulțumesc echipei și personalului acestui centru pentru dedicarea și profesionalismul de care dau dovadă, munca depusă în tot acest timp și pentru grija purtată fiecărui vârstnic în parte!

Dragi clujeni, vă îndemn și pe dumneavoastră, dacă puteți să faceți un bine, să îl faceți! Un Paște Binecuvântat!'', a declarat edilul Emil Boc. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 33 queries | Mysql time :0.052093 (s)