De zeci de ani, Lego creează momente distractive și creative pentru publicul de toate vârstele. Dar în rândul adulților, multe seturi Lego sunt foarte populare, nu numai pentru că sunt decorul perfect pentru orice cameră din casă sau de la locul de muncă, ci și pentru că construirea de produse Lego îi ajută pe mulți adulți să se destreseze, să se îndepărteze pentru câteva ore de ritmul rapid al vieții de zi cu zi, să se concentreze asupra unei sarcini distractive și să scape de stres.

Adulții au la dispoziție o selecție largă și variată de seturi Lego (între care Lego Architecture, Lego Technic sau Lego Speed Champions) gata să se potrivească perfect cu pasiunile lor: muzică, cinema, artă, automobilism, decorațiuni etc. Un amalgam de produse care le va permite să afișeze ceea ce le place cel mai mult în forma iconică a cărămizilor Lego și care este cea mai originală opțiune pentru cadouri în acest sezon de sărbători.

Lego Architecture Casa Albă

Prin acest proiect Lego Architecture, o fuziune de talent, ingeniozitate și îndemânare, utilizatorii vor avea ocazia să recreeze în format Lego numeroase detalii ale clădirii emblematice ocupate de toți președinții SUA începând cu 1800: de la coloanele neoclasice ale reședinței executive a președintelui și colonadele care leagă aripile de est și de vest, până la grădinile din jur și fântâna. Modelul poate fi împărțit în 3 secțiuni pentru a fi văzut de aproape și include o cărămidă Lego pe care este inscripționat "The White House" pentru a completa această expoziție inspirată. Un model de 1.483 de piese care va arăta spectaculos datorită înălțimii sale de 11 cm, lățimii de 47 cm și adâncimii de 20 cm.

Lego Technic Ducati Panigale V4 R

Cu aspectul său uimitor, acest model captează spiritul și designul bicicletei originale. Este primul model Lego Technic de motocicletă care include un mecanism care vă permite să explorați diferite viteze și tehnici. Alte elemente importante includ sistemul de direcție, suspensia față și spate pentru un realism maxim în mișcare și frânele pe disc față și spate.

Fanii Ducati vor aprecia atenția acordată detaliilor acestei replici incredibile, cu elemente fidele, cum ar fi suportul de picior, țeava de eșapament, parbrizul și ceasurile de bord. Bineînțeles, prezintă și clasica schemă de culori roșii, care va stârni cu siguranță pulsul oricărui fan Ducati. Dimensiunile sunt de 32 cm. lungime, 16 cm. înălțime și 8 cm. lățime.

Lego Speed Champions: Ferrari 8

Aproape toți bărbații adulți sunt iubitori de viteză, și nu pentru că trăiesc pentru curse, ci pentru că pasiunea pentru cursele auto rămâne prezentă indiferent de câți ani trec, așa că o replică de mașină pe care să o asambleze va fi un cadou de care se vor bucura mai mult decât un copil.

Cu Lego Speed Champions Ferrari 8, adulții își vor scoate la iveală pasiunea și copilul care a rămas mereu în ei, această mașină a mărcii emblematice a vitezei va fi cu siguranță visul multora.

Această mini-replică este un cadou excelent pentru toți adulții care iubesc mașinile de lux și mașinile de curse. Acest Ferrari de colecție este mai mare și este însoțit de o figurină de șofer, pentru a apăsa pedala până la podea cu imaginația.

Căștile Lego Star Wars

Fanii acestei saga își vor putea arăta acum loialitatea față de Imperiu – și abilitățile lor de construcție – cu noile seturi, inclusiv casca lui Boba Fett, Stormtrooper și TIE Fighter Pilot.

Modelele lansate din seria Star Wars vor oferi o experiență de construcție captivantă pentru adulți, recreând formele iconice și detaliile autentice ale căștilor intergalactice preferate cu ajutorul sistemului Lego. Când misiunea de construcție este finalizată, datorită bazei personalizate incluse în seturi, acestea pot fi expuse acasă sau la birou.

Lego Super Mario Nintendo Entertainment System (NES)

Acest set de construcție din cărămizi inspirat de NES este plin de detalii realiste, inclusiv o fantă care se deschide pentru a ține cartușul de joc cu funcție de blocare și un controler cu un cablu de conectare și un conector. Acesta include un televizor de epocă construibil și o figurină Mario pe 8 biți care se mișcă pe ecran, precum și o cărămidă de acțiune Lego Mario pentru scanare (figurină neinclusă; se găsește doar în setul LEGO Super Mario Starter Pack: Adventures with Mario).

Prin scanarea cărămizii de acțiune, figurina reacționează la dușmanii, obstacolele și power-up-urile care apar pe ecran, la fel ca în jocul video Super Mario Bros. Ideal pentru nostalgicii care au avut o consolă NES și le plăcea să se joace, pentru fanii retro sau pentru cei care caută un proiect de bricolaj captivant, amuzant și creativ, acest set de construcție cu 2.646 de piese, care măsoară 22,5 cm. înălțime, 23,5 cm. lățime și 16 cm. adâncime, este un cadou care se remarcă prin originalitate. coral