News Flash:

Campania Atenție la Motocicliști, în weekend la Cluj

31 Martie 2022
471 Vizualizari | 0 Comentarii
Campania Aten ie la Motocicli ti n weekend la Cluj

 În cursul zilei de sâmbătă, 2 aprilie 2022, va avea loc la Cluj-Napoca cea de a IX-a ediție a Campaniei de prevenire a incidentelor rutiere intitulată sugestiv Atenție la Motocicliști. Prin intermediul acestui eveniment transmitem un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și, totodată, urmărim responsabilizarea tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – șoferi, motocicliști, bicicliști, posesori de trotinete, pietoni.

            Scopul acestui eveniment îl reprezintă în special reducerea numărului incidentelor rutiere prin acțiuni de conștientizare și de implicare a tuturor participanților la trafic. Printre aceste activități se numără:

I.       Defilarea motocicliștilor pe arterele principale ale municipiului Cluj-Napoca, fiind asigurată respectarea tuturor normelor legale în vigoare, dar și bunul simț;

II.    Împărțirea autocolantelor personalizate participanților la trafic, care conțin mesajele: „Atenție la motocicliști; Și noi existăm în trafic” și „Asigură-te de două ori”.

            Campania noastră se va desfășura în incinta parcării Emerson (municipiul Cluj-Napoca, str. Emerson, jud. Cluj). În funcție de condițiile meteorologice, organizatorii vor invita profesioniști în domeniu pentru a susține în cadrul evenimentului un curs teoretic și aplicat de prim-ajutor.

            Desfășurătorul, programul, regulamentul oficial și orice alte detalii se regăsesc în cadrul paginii oficiale a evenimentului: https://www.facebook.com/events/252742510337465/.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 33 queries | Mysql time :0.068546 (s)