La Câmpia Turzii au început lucrările la cel mai ambițios proiect de supraveghere video din zonă, și anume: implementarea unui sistem unic de supraveghere video în municipiul nostru, cu tehnologia inteligentă de ultimă generație.
Prin intermediul acestei rețele de camere vor fi asigurate un nivel sporit de protecție și ordine publică la Câmpia Turzii, punând accent totodată pe păstrarea curățeniei, inclusiv la punctele de colectare a deșeurilor, dar și pe menținerea bunurilor orașului în parametrii optimi.
„De asemenea, vom avea posibilitatea detectării incendiilor, a accidentelor rutiere și a altor pericole, precum: circulația autoturismelor cu viteză mărită sau pe sensul opus, a actelor de vandalism etc.

Cele 96 de camere de supraveghere de mare rezoluție vor fi dispuse în toate zonele cu potențial criminogen sporit, fiind conectate între ele, dar și cu dispeceratul prin fibră optică.
Toate aceste caracteristici vor contribui la generarea unui ambient sigur și armonios în Câmpia Turzii, pentru noi toți.” A declarat Dorin Nicolae LOJIGAN pe contul său de facebook.

coral