Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu din martie 2017. Cei doi sunt, in continuare, foarte discreti cand vine vorba de aparitii in public si prefera sa-si traiasca povestea de dragoste departe de ochii lumii. Cea mai recenta aparitie a fostului ”iepuras” Playboy va pune insa pe toata lumea pe jar. Si asta pentru ca blondina a facut anumite gesturi care au atras atentia.

Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a fost intalnita in zona Pipera din Capitala. Cel mai probabil, ea a mers sa isi viziteze cativa prieteni.

Imbracata lejer – cu un tricou neon, o pereche de blugi si cu privirea acoperita de ochelari de soare – Ginuta nu parea sa fie chiar in cea mai buna forma. Spunem asta pentru ca, in timp ce se indrepta spre masina sa, prezentatoarea de la ”Asia Express” s-a tinut cu mana de abdomen. Gestul Ginei ar putea sugera inclusiv o sarcina. In plus, cand credea ca nu o observa nimeni, iubita lui Smiley si-a mangaiat burtica.

Gina Pistol: “Pentru copilul meu, imi doresc ca…”

La finalul anului trecut, Gina Pistol a acordat un interviu, in care a vorbit despre familie si copii! “Nu am mai primit o scrisoare de foarte mult timp. Am primit si eu scrisori de dragoste si ma emotionam. Ma bucur ca fac parte din categoria femeilor care mai sunt inca sensibile. (…) Am avut multe lipsuri in copilarie. Imi doream foarte tare o bicicleta si o papusa Barbie si nu puteam sa-mi iau atunci. Da, sunt indragostita.

Barbatul pe care eu mi-l doresc nu ar accepta o iubita-parazit. Am 36 de ani si de ce nu am barbat si copil? Nu pot sa povestesc despre fiecare relatie de ce am plecat si de ce m-am despartit. Ma deranjeaza cand oamenii ma subestimeaza. Ce e al meu, e al meu. Pentru copilul meu, imi doresc ca parintii lui sa fie oameni echilibrati”, a spus Gina Pistol.

coral