Propunerea aparține președintelui TNL Cluj, Maria Forna, și a fost votată atât de Biroul Permanent Județean, cât și de Colegiul Director Județean al PNL Cluj.

"Cu ocazia alegerilor locale din acest an, pe toate listele de consilieri locali ai PNL din cele 81 de UAT-uri de la nivelul județului Cluj, trebuie să fie propus obligatoriu, pe loc eligibil, cel puțin 1 tânăr cu vârsta sub 35 de ani, membru al TNL Cluj. În cazul în care un președinte de organizație locală nu va pune în aplicare decizia, lista de consilieri locali nu va fi validată de către forul județean", arată Maria Forna, lidera TNL Cluj.

Aceasta spune că decizia CDJ este foarte importantă pentru tinerii organizație, întrucât, în acest fel, au o șansă în plus să acceadă, cumulat cu activitatea politică de până acum, în poziții de consilieri locali sau viceprimari.

O altă decizie luată în CDJ este aceea ca Bogdan Pivariu, prim-vicepreședinte TNL, să fie desemnat președinte interimar al PNL Florești și candidat al PNL la funcția de primar al comunei Florești. Tot în CDJ a fost votat și noul Birou Politic Local al comunei Florești.

coral