News Flash:

Candidatul pentru funcția de primar al unei comune din Cluj nu are rival. Este singurul candidat

12 Septembrie 2020
4933 Vizualizari | 0 Comentarii
Laurian Alexandru Rus

Comuna clujeană Recea Cristur este singura unitate administrativă din Judeţul Cluj care are un singur candidat la funcţia de primar.

Este vorba despre actualul primar, Laurian Alexandru Rus, reprezentant al PNL. Preşedinţii mai multor organizaţii judeţene spun că în această comună nu s-a încumetat nimeni să-şi depună candidatura împotriva actualui primar.

Ce e interesant e că şi la Consiliul Local au intrat în competiţie doar două formaţiuni politice. Este voba de PNL, care are o listă de 12 candidaţi şi Pro România, care a propus doar doi candidaţi, relatează Ziarul Făclia. 

Potrivit unei centralizări făcute de ziarul Făclia, în judeţul Cluj în cursa pentru alegerile locale au fost depuse 7.042 candidaturi pentru funcţiile de primar, consilier local, consilier judeţean şi preşedinte al consiliului judeţean. Dintre aceştia, 377 candidează pentru funcţia de primar, 10 pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, 5.864 doresc să prindă mandat de consilier local iar 791 se bat pentru cele 33 de locuri în forul deliberativ judeţean.
 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

candidat recea cristur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 33 queries | Mysql time :0.076111 (s)