O noua drama in lumea muzicii. Avea doar 27 de ani si a fost descoperit, mort, in propria locuinta. Actorul si cantaretul K-pop Cha In-ha este al treilea star sud-coreean care moare in ultimele doua luni, scrie The Guardian. Cha, membru al grupului K-pop Surprise U si un actor la inceputul unei cariere promitatoare, a fost gasit mort in locuinta sa.

Reprezentantii agentiei sale de talente din Coreea de Sud au declarat ca „sunt indurerati de aceasta veste, pe care le este foarte greu sa o creada”.

„Cerem sincer sa nu apara zvonuri si speculatii pentru ca familia lui Cha, care trece printr-o mare tristete, sa poata il trimita pe drumul lui in pace”, au mai spus reprezentantii acestuia. Cha, pe numele real Lee Jae-ho, isi incepuse de curand cariera de actor, jucand – in 2017 intr-un scurtmetraj – „You, Deep Inside of Me”, precum si seria TV „Love With Flaws”.

Al treilea star din lumea K-pop care este gasit mort

Trebuie mentionant ca Cha este al treilea star din lumea K-pop care este gasit mort in ultimele doua luni. Cantareata de K-pop Goo Hara a fost gasita decedata in noiembrie, in locuinta sa din Seul, potrivit unui anunt facut de politie. Trupul neinsufletit al tinerei in varsta de 28 de ani, o fosta membra a trupei Kara, a fost gasit pe 24 noiembrie. Politia a anuntat ca incearca sa stabileasca cu exactitate cauza decesului. Moartea lui Goo a avut loc la sase luni dupa ce managerul ei a gasit-o lipsita de cunostinta in locuinta sa, incidentul fiind descris de presa locala ca fiind o tentativa de sinucidere. Cantareata a cerut mai apoi iertare fanilor, aceasta lansand recent o cariera muzicala solo cu un turneu in Japonia si un nou single.

In octombrie, un alt star K-pop – Sulli – fosta membra a unei trupe de fete a fost descoperita decedata. Sulli, care avea 25 de ani, s-a confruntat in ultima parte a vietii cu hartuirea online.

coral