Maude Julien, acum în vârstă de 60 de ani, a dezvăluit că a fost abuzată fizic și emoțional de tatăl ei paranoic Louis Didier, în memoriile The Only Girl în the World. Julien a fost prinsă în conacul izolat al tatălui ei „nebun, alcoolic” din nordul Franței, supus experimentelor sale pentru a crea „supraviețuitorul final”. Femeia povestește că mama ei fusese infiată de tatăl ei. Concret, bărbatul a infiat un copil în vârstă de 6 ani și ulterior, după câtiva ani s-a căsătorit cu aceasta

Maude Julien a fost forțată să apuce un gard electric de două ori pe săptămână, fără a trăda niciun semn de durere sau emoție. Julien ar fi închis în mod obișnuit într-o pivniță infestată de șobolani pentru a „medita despre moarte” și a fost obligat să facă teste de rezistență brutale. În cele din urmă a scăpat la 18 ani după ce tatăl ei a fost de acord să o lase să se căsătorească cu un muzician pe care l-a cunoscut în timpul orelor de muzică. Dar încă suferă cicatricile emoționale și fizice ale copilăriei sale, inclusiv un ficat deteriorat din alcoolul pe care l-a făcut să o consume

O femeie a dezvăluit cum tatăl ei a torturat-o în copilărie

Louis Didier trăia într-o vilă retrasă din nordul Franței, iar la un moment dat a înfiat o fetiță de 6 ani. După ce micuța a crescut a luat-o de soție și împreună au avut un copil, pe nume Maude, născut în 1957. Aceasta  a dezvăluit cum tatăl ei a torturat-o în copilărie pentru a încerca să o transforme într-un „supraom”. Când avea doar opt ani, Maude Julien a fost nevoită să prindă, să apuce, un gard electric de două ori pe săptămână, fără a trăda niciun semn de durere sau emoție.

Blocată în conacul izolat al tatălui ei „nebun, alcoolic” din nordul Franței , Julien a fost supusă experimentelor sale pentru a încerca să creeze „supraviețuitorul final”.

În mod obișnuit, ar fi fost închisă într-o pivniță infestată cu șobolani pentru a „medita despre moarte” și a fost forțată să facă teste de rezistență brutale, care ar putea varia de la a fi ținută peste marginea unei stânci, până la a fi forțată să bea tot whisky-ul și să meargă în linie dreaptă. Lui Julien nu i s-a permis nici măcar o îmbrățișare, deoarece contactul uman a fost interzis.

Ea spune că compasiunea și căldura pe care le-a învățat au fost de la tovarășii ei, animalele; câinele ei și doi ponei.

„Chiar cred că, fără animalele mele, nu aș fi în viață astăzi”, a spus ea pentru New York Post. „Mi-au dat contact fizic și căldură pentru că nimănui [din familia mea] nu i s-a permis să se atingă în casă”.

Julien, acum în vârstă de 60 de ani, a petrecut 18 ani fiind abuzată fizic și emoțional de tatăl ei paranoic Louis Didier, potrivit noului ei memoriu The Only Girl în the World.

Bărbatul era nebun și alcoolic

„Era cu siguranță nebun și alcoolic”, a spus ea despre Didier, despre care a spus că se află într-un cult al francmasoneriei care a pătruns în ocultism.

Didier credea că lumea avea să se sfârșească și că trebuia să-și instruiască fiica pentru a deveni salvatorul care va conduce o răscoală împotriva răului.

Julien a dezvăluit cum tatăl ei a adoptat-o ​​pe mama ei Jeannine când avea doar șase ani și a pregătit-o pentru a deveni soția lui. Jeannine a nascut-o pe Julien în 1957, iar Didier, care s-a îmbogățit prin vânzarea de acțiuni de transport după cel de-al doilea război mondial, a început să o facă o piesă rezistentă pentru experimentele sale în încercareaa de a creea  un „supraom”. Ea spune că a fost, de asemenea, abuzată sexual de un muncitor pe moșia tatălui ei între vârsta de 3 și 13 ani.

Ajunsă la maturitate, femeia a încercat să devina un cititor pasionat. Aceasta scăpa, in acest fel, de ororile copilariei. Romanul  preferat  fiind Contele de Monte Cristo de Alexandre Dumas. Dar aveau să treacă ani până când în cele din urmă va fi liberă de tatăl ei pe bune.

În 1972, Didier i-a permis profesorului de muzică, Andre Molin, să vină la moșie pentru a o învăța să cânte la acordeon și pian. Ea spune că a vizitat-o ​​timp de trei ani, câștigând încet încrederea tatălui ei și încurajându-l să-l lase să o învețe la magazinul său din oraș.

Când avea 18 ani, Didier a fost de acord să o lase să se căsătorească cu un muzician pe care l-a întâlnit la cursurile de muzică, cu condiția să-l părăsească după șase luni – și să revină în casă virgină. Dar imediat ce s-a căsătorit, Julien a profitat de ocazie și a fugit. Pentru totdeauna. Didier a murit în 1981 la 79 de ani. Julien a continuat să ducă o viață normală, recăsătorindu-se și având două fiice. Acum este o bunică care locuiește la Paris. De asemenea, a urmat o terapie intensă pentru a-și depăși copilăria traumatică și este acum psihiatru cu pacienți proprii. coral