Este dificil să îți imaginezi un eveniment fără flori. Plini de viață și romantici, proaspeți și naturali, trandafirii sunt cei mai preferați.

Atât cupolele cu trandafiri criogenați, cât și cutiile cu trandafiri sunt un decor excelent care creează o atmosferă romantică și sunt potriviți pentru o nuntă, decorațiuni pentru mese, pentru a fi oferiți la petreceri, sărbători, botezuri, Ziua Îndrăgostiților, Crăciun și multe alte evenimente.

Trandafirii sunt simbolul dragostei și sunt un cadou ideal nu numai pentru o persoană dragă, ci și pentru un prieten sau un profesor, dar de asemenea, arată minunat și în decorul camerelor de zi sau dormitor. Creează o atmosferă minunată și romantică la cinele în familie, nunți, petreceri etc. Acești trandafiri criogenați în cupolă sau trandafirii în cutie sunt excelenți pentru a face decorațiuni de sărbători. Diferența între trandafirii criogenați în cupolă și cei în cutie este durata de viață a acestora, deoarece, cei amplasați în cupola au o durată mare de viață de până la 25 de ani.

Trandafiri criogenați

Trandafirii criogenați sunt o atracție garantată care te invită să visezi. Trandafirul conservat va dura mulți ani, deoarece este bine protejat de influențele externe de cupola de sticlă. Ilustrează dragostea pentru trandafiri proaspeți cu o ușurință admirabilă. Trandafirul conservat simbolizează frumusețea basmului eternității și este garantat pentru a încânta destinatarul. Trandafirul criogenat nu este potrivit doar pentru fanii Disney, ci și pentru persoanele care suferă de alergii, care de obicei nu pot pune flori naturale în camera lor de zi. Oferă unei persoane speciale  o cupola de sticlă care conține un trandafir conservat 100% în mod natural, la cea mai frumoasă perioadă de înflorire. 

Trandafiri criogenați pentru fiecare ocazie

Încântă-ți cea mai dragă persoană cu trandafirul fermecat, care te invită să visezi. Podeaua din lemn și cupola de sticlă conferă trandafirului criogenat eleganța pe care doar un trandafir adevărat o poate aduce. Roșu vibrant este culoarea iubirii și a pasiunii. Nu numai că este o culoare puternică, ci transmite și emoții vii și lasă o impresie de durată. Pentru a te bucura de priveliștea sa magnifică cât mai mult timp, cel mai bine este să plasezi trandafirul criogenat într-un loc nici prea umed, nici prea uscat. Evită plasarea trandafirului în lumina directă a soarelui pentru a-l proteja și a-l menține în starea sa cât mai mult timp posibil. Conservarea înseamnă că nu mai trebuie să uzi trandafirul. 

Trandafiri în cutii

Noua colecție de cutii elegante și luxoase cu trandafiri sunt un cadou surpriză. Trebuie să impresionezi și să  prezinți un cadou extraordinar? Trandafirii în cutie sunt ceea ce ai nevoie. Compoziția elegantă și unică va demonstra destinatarului atenția, admirația sau afecțiunea din inima ta. Datorită creației speciale a cutiei (burete floral hrănitor), florile își păstrează prospețimea și  strălucirea mult timp.Trandafirii vii într-o  cutie de top elegantă, vor aduce bucurie  naturilor artistice, sofisticate și extravagante. 

Cutii cu trandafiri în culorile preferate

Ambalajele laconice vor sublinia delicat stilul buchetului indiferent de  varietatea și  nuanța florilor (trandafiri crem, galben aprins, roșu, alb, albastru, combinații de culori etc.).Alegând trandafirii într-o  cutie vei avea mai multe avantaje. Cutia este mai convenabilă de transportat decât un buchet obișnuit, așa că va fi un cadou perfect pentru orice întâlnire. Trandafirii într-o  cutie sunt un decor interior cu drepturi depline, deoarece  nu este  nevoie să cauți o vază și să schimbi apa. Există multe opțiuni pentru decorarea cutiei.Când creează un aranjament cu trandafiri în  cutie, florarii folosesc florinaturaleluxuriante. Trandafirii în cutie au un design original, care fascinează prin frumusețea și unicitatea lor. Este imposibil să treci cu vederea un astfel de aranjament floral. Sunt atât de fermecători și incomparabili încât pot provoca o mulțime de emoții, debordând de fericire, dragoste, tandrețe și căldură. 

Atât trandafirii în cutie, cât și trandafirii criogenați reprezintă cadoul perfect pentru orice ocazie. Okflora.ro este o florărie online București din care poți comanda trandafiri criogenați, trandafiri în cutie, buchete de flori și cadouri. coral