Care crezi ca sunt factorii care determina, in cea mai mare masura, banii castigati de un model de videochat? Multi oameni care nu cunosc bine domeniul ar spune ca este vorba despre aspectul fizic. Altii, obisnuiti sa nu isi asume ceea ce li se intampla, pun totul pe seama norocului.

In realitate insa, ceea ce conteaza cel mai mult este, la fel ca in orice alt domeniu economic, munca depusa, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ. Fara abilitatea de a munci bine in mod constant, restul calitatilor devin inutile.

Degeaba arati ca un fotomodel si ai norocul de a fi remarcata de multi membri ai site-urilor de divertisment pentru adulti, daca nu iti respecti programul sau nu tratezi fiecare interactiune cu maxima seriozitate.

Iata, asadar, cum este recompensata munca, atunci cand iti construiesti o cariera intr-un studio de videochat!

Bonusuri direct proportionale cu munca depusa

Comisionul brut de pornire, de care beneficiaza fiecare fata care alege o cariera in videochat intr-o locatie ce apartine Studio 20, este in valoare de 50%. In plus fata de acesta, orice model poate sa ajunga la un comision mult superior, prin cumularea celui brut cu o serie de bonusuri gandite astfel incat sa recompenseze munca efectuata cu dedicatie si seriozitate.

Un prim comision, in valoare de 2%, iti este acordat daca ai lucrat online peste 90 de ore intr-o perioada de timp de doua saptamani. Astfel, cu un efort suplimentar minim, reusesti deja sa iti rotunjesti castigurile.

Al doilea comision, care il poate inlocui pe cel dintai, este in valoare de 5% si beneficiezi de el in momentul in care ai activat online peste 100 de ore intr-o perioada de doua saptamani. Astfel, cu cat lucrezi mai mult, cu atat recompensa creste intr-un mod tot mai consistent.

Alte bonusuri de care poti sa beneficiezi

Bonusurile pentru un numar mare de ore lucrate sunt singurele de care ai parte, intr-un studio de videochat. Poti, de asemenea, sa obtii o suplimentare a castigurilor cu 5% daca venitul tau total depaseste suma de 10 000 de euro intr-o perioada. Astfel, odata ce ajungi la un nivel inalt, totul devine mai simplu.

Daca dai dovada de fidelitate fata de studio si ramai in echipa pe parcursul unui intreg an calendaristic, iti va fi oferit un alt procent de 5%. In acest fel, cumuland bonusurile pentru 100 de ore, pentru depasirea celor 10 000 de euro si pentru fidelitate, toate adaugate comisionului brut initial, ajungi la procentul impresionant de 65%!

Dupa ce implinesti minimum 6 luni in echipa de modele, numarul avantajelor financiare creste. Poti primi un credit rapid in cazul in care doresti sa iti cumperi o masina, o casa, sa faci o operatie estetica sau sa iti indeplinesti orice alta dorinta.

Sistemul este simplu: tu strangi din activitatea de model 20% din suma dorita, iar diferenta de 80% iti este imprumutata de studio, fara intermedierea unei banci, fara dobanzi sau comisioane. Ratele lunare le vei plati din banii castigati in continuare pe site-urile de videochat.

Alege un domeniu in care munca este rasplatita cu adevarat si in care veniturile obtinute sunt pe masura eforturilor depuse!

 

  coral