Momentele cauzate de pierderea unei persoane dragi pot fi cu greu descrise in cuvinte, iar clipele de durere agonizanta pot persista chiar si luni intregi de la producerea tragicului eveniment. De aceea, pentru a-i onora memoria celui trecut in nefiinta, intr-un cadru ceremonios si cat mai profesionist cu putinta, este ideal sa facem apel la o firma de servicii funerare din sectorul in care locuim.

Prin urmare, persoanele care locuiesc in zonele Cismigiu, Rahova sau Ferentari pot face acum apel la o firma de servicii funerare sector 5, care le va asigura tot ce este necesar pentru a trece cu bine peste aceste clipe grele, organizand in detaliu o ceremonie de inmormantare a persoanei defuncte.

De asemenea, tinand cont ca decesul poate surveni in orice moment, este important sa apelati la o casa de servicii funerare sector 5 cu program NON-STOP, precum Funerarii Bucuresti, ai caror reprezentanti se vor deplasa la adresa indicata de dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Acestia vor fi alaturi de dumneavoastra pe intreaga durata a organizarii inmormantarii si vor duce la bun sfarsit multiple sarcini, precum imbalsamarea, transportul sau autopsia persoanei plecate in lumea celor drepti.

De asemenea, firma de servicii funerare sector 5 se va ocupa de intocmirea dosarului necesar pentru primirea ajutorului de inmormantare, precum si de documentatia necesara inhumarii. Totodata, reprezentantii casei de pompe funebre vor alege alaturi de dumneavoastra sicriul, coroanele si jerbele funerare, monumentul funerar, dar si componenta pachetelor care vor fi impartite in timpul pomenii.

Prin urmare, dumneavoastra veti avea mai mult timp disponibil pentru a va lua ramas bun cum se cuvine de la persoana trecuta in nefiinta, precum si de a petrece timp cu familia indurerata, care are nevoie acum de sprijinul necesar mai mult decat oricand!

Avand in vedere schimbarea legislatiei referitoare la inmormantari, este important sa alegem o firma de servicii funerare sector 5 cu experienta dovedita, care cunoaste in amanunt litera Legii. Reprezentantii acesteia dispun de resursele si cunostintele necesare pentru a duce la bun sfarsit multiple sarcini, precum:

  • Constatarea decesului de catre un medic specialist si eliberarea certificatului constatator de deces (CMCD).
  • Obtinerea avizelor necesare de la Procuratura si SANEPID, daca este cazul.
  • Strangerea actelor necesare si intocmirea dosarului pentru ajutorul de deces.
  • Daca este cazul, intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere.
  • Intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare.
  • Obtinerea locului de veci si reconditionarea acestuia.

Totodata, o firma de servicii funerare sector 5 va va pune la dispozitie si numeroase produse specifice acestui eveniment funest, precum felinare ornamentale, catafalc cu lumini, capac frigorific, candele, lumanari, toiag, coroane, jerbe, aranjamente florale, iconite sfintite, articole religioase, urne funerare, prosoape, batiste, esarfe, doliu (piept/usa), coliva, colaci, pachete alimentare (de dulce/de post) si vase de mancare gatita (de dulce/de post).

Aria de acoperire a serviciilor funerare sector 5 include urmatoarele zone si cartiere: Antiaeriana, 13 Septembrie, Bulevardul Natiunile Unite, Bulevardul Eroii Sanitari, Buzoieni, Barca, Cotroceni, Calea Rahovei, Calea Ferentari (Prelungirea), Cismigiu, Drumul Sarii, Eroilor, Eroii Sanitari, George Cosbuc, Humulesti, Izvor, Ilina, Margeanului, Mihail Kogalniceanu, Magurele, Marriott, Malcoci, Nasaud, Panduri, Plevnei, Pecineaga, Petre Ispirescu, Pucheni, Rahova, Regina Maria, Regina Elisabeta, Soseaua Alexandriei, Splaiul Independentiei, Soseaua Viilor, Sebastian, Soseaua Salaj, Spatarul Preda, Strada Teius, Strada Uranus, Stefan Odobleja, Trafic Greu, Zetari.

Apelati cu incredere la Casa Bucur si lasati greutatile pe umerii specialistilor!

Articol realizat de iAgency.ro coral