Carmen Bruma  a fost invitata lui Mihai Gadea, in emisiunea ”Sinteza Zilei”, iar telespectatorii au ramas, inca o data, placut impresionati. Si asta pentru ca, desi are 42 de ani si este mamica, frumoasa si… supla Carmen Bruma ofera imaginea unei femei care reuseste sa isi pastreze tonusul si energia pozitiva.

Nu mai este la prima tinerete, dar arata impecabil. Si nu pastreaza doar pentru ea retetele ideale, ci le impartaseste, de fiecare data, si publicului. Carmen Bruma a vorbit la ”Sinteza Zilei” despre post, diete si despre o alimentatie sanatoasa.

Vedeta a lansat recent programul ”Supla si sanatoasa in post”, un ghid cu sfaturi utile si un plan alimentar care ”te va ajuta sa te alimentezi echilibrat, sa eviti greselile frecvente in post si sa scapi de kilogramele in plus”.

Cu ce se mai ocupa Carmen Bruma

Asa cum scrie chiar ea pe blogul personal, Carmen Bruma prezinta evenimente, promoveaza doar produse si campanii ”in care crede”, participa la intalniri organizate in care povesteste despre experientele sale in lupta cu kilogramele suplimentare si, nu in ultimul rand, alearga in curse de semi-maraton si maraton pentru diverse cauze – sportivii paralimpici, copiii talentati din familii defavorizate etc.

De-a lungul timpului, frumoasa Carmen Bruma a obtinut si cateva premii pentru promovarea unui syil de viata sanatos sau pentru promovarea sportului.

    2006 – Premiul pentru promovarea sportului si a stilului de viata sanatos acordat de Federatia Europeana de Fitness si Bodybuilding
    2014 – Premiul pentru promovarea unui stil de viata sanatos acordat de revista “Ce se intampla doctore?”
    2014 – Premiul “Cea mai frumoasa ascensiune” la Gala Femeilor de Succes
    2017 – Premiul pentru cariera la Gala Femeilor Care Daruiesc Sanatate

coral