Carmen Bruma a inceput o noua saptamana dupa ce a avut parte de un weekend in care Mircea Badea s-a facut de ras in ringul amenajat intr-un mall din Bucuresti. Dar, asa cum se spune de foarte multe ori, viata merge inainte. Cu bune, cu rele, cu KO in cateva secunde, cu machiaj corespunzator si zambete de circumstanta.

Mircea Badea a incercat, in prima aparitie TV dupa bataia incasata, sa se comporte ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Iar Carmen a adoptat, la randul sau, aceeasi atitudine, semn ca fericitul cuplu incearca sa dea uitarii momentele penibile de sambata seara. Suntem convisi ca Mircea a avut o sutinere sustinuta din partea frumoasei partenere de viata, dar nici asta nu l-a ajutat sa dea de ”pamant” cu motociclistul Tedi Emi.

Totusi, pare a transmite Carmen Bruma, e loc si de… mai bine.

Cristina Topescu, mesaj pentru Mircea Badea

Cristina Topescu sustine ca nu se poate bucura de ultima ”patanie” a lui Mircea Badea. Si asta pentru ca uraste violenta, observand – in viata de zi cu zi – ca tot ”ceea ce se numeste compasiune” apare din ce in ce mai rar.

”Nu ma pot bucura de ultima patanie a lui Mircea Badea. Urasc violenta si ma doare in fiecare zi ca ceea ce se numeste compasiune e tot mai putin si mai rar. Chiar daca uneori ne atragem raul singuri, stiu. Dar asta e una, iar placerea de a vedea sange e alta. Sa ne bucuram cand cineva, oricine, e la pamant, pentru mine e de neconceput. Familia mea, tatal meu, au avut mult de suferit de pe urma lui Ceausescu si tot mi s a strans inima cand l am vazut coborand din helicopter sau cand a fost impuscat impreuna cu consoarta. Nu asa se face dreptate. Iar noi, urandu i la randul nostru pe cei care ne urasc, nu suntem cu nimic mai buni. Stiu, nu suntem sfinti, e greu sa raspunzi la ura cu iubire, dar cand jubilam la raul altora, parca n ar mai trebui sa facem atata caz ca suntem un popor crestin”,a transmis Cristina Topescu.

coral