Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a făcut de curând unele previziuni cu privire la ce se va întâmpla anul acesta în România și nu numai. Aceasta, de-a lungul timpului, a prezis mai multe scandaluri și divorțuri din showbiz, dar și catastrofe la nivel mondial. Mai mult, ea a vorbit și despre evoluția pandemiei de coronavirus, referindu-se strict și la momentul în care situația se va îmbunătăți…

De curând, Carmen Harra a transmis unele mesaje cu privire la ce se va întâmpla în decuirsul acestui an. Fostă Carmen Mureșan, aceasta este una dintre cele mai cunoscute prezicatoare din tara dar și de peste Ocean. De-a lungul timpului, ea a prezis mai multe scandaluri din showbiz, divorțuri, dar și catastrofe naturale. Însă de data aceasta, celebra clarvăzătoare a făcut dezvăluiri despre ceea ce se va întâmpla în acest an.

„2020 a fost un an karmic. Anii karmici cara energiile unor evenimente trecute şi acţiuni din trecut şi se reflecta în faţa noastră ca ceva ce noi trebuie să rezolvăm, ceva care ne urmăreşte de o vreme. Ceea ce ni s-a întâmplat nouă trebuia să ni se întâmple pentru un an karmic”, a explicat Carmen Harra.

Pandemia nu se termină încă

În ceea ce privește pandemia de coronavirus, problemele vor persista încă pentru o bună perioadă de timp. Însă încet-încet, toate acestea se for așeza și vor intra pe un făgaș normal. Totodată, vor avea loc schimbări și vizavi de felul cum erau percepute până acum călătoriile.

„Anul 2021 este dominat, dacă ne uitam după conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizează eliberare. Deci noi avem nevoie să ne eliberăm de toate încărcăturile astea karmice pe care le-am cărat în 2020. Lucrurile se aşază şi ne vom simţi mai liberi de problemele, suferinţele şi incertitudinea lui 2020. Anul acesta ne aduce într-o direcţie mai bună, în ceea ce priveşte în special şocul pandemiei. Însă trauma nu dispare în 2021 şi pandemia nu se rezolva total pentru că este un proces care a fost foarte profund, dureros şi nu se poate soluţiona aşa de repede. Însă 2021 ne aduce şansa de a ne vindeca”, a mai precizat Carmen Harra.

Mai mult, vom înțelege până la urmă că acest virus nu este unul sezonier şi o să aflăm că este produs în laborator. Totodată o să aflăm și cauzele lui.

Carmen Harra, previziuni pentru români

Celebra prezicătoare Carmen Harra este convinsă că anul acesta omenirea va ști cum să atace acest virus şi va găsi soluţii. Mai mult, ea îi consideră norocoși pe români deoarece ea crede că noi suntem mai feriți decât cei din alte țări.

„Nu văd România atât de afectată cum vă este vouă frica. Sunteţi foarte norocoşi. România este mai ferită decât ale țări. Fenomenul de relaxare va începe de la sfârşitul lunii mai. Lucrurile se reechilibrează în vară, iar virusul se duce în alte părţi ale lumii, unde nu a fost până acum”, este de părere Carmen Harra.

De asemenea, și în următorii ani, omenirea va fi pusă la încercare şi va trebui să treacă prin unele experienţe catastrofale. Iar toate aceste întâmplări negative sunt puse pe seama karmei. Ne aflăm, potrivit prezicătoarei, într-un moment de cotitură, care se va produce abia în anul 2033. Însă Carmen Harra speră că omenirea devine mai înţeleaptă şi reuşeşte să înţeleagă că tot ce ni se întâmpla acum este, de fapt, o lecţie karmică!

Însă după 2033, omenirea va avea parte de un viitor mai bun, o lume mai frumoasă, mai curată, mai justă, și-a continuat Carmen Harra seria de previziuni. coral