News Flash:

Carmen Harra avertizează! Ne paște un pericol mai mare decat coronavirusul

27 Mai 2020
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen harra previiziuni 1

Celebra prezicătoare Carmen Harra a acordat un interviu în exclusivitate pentru CIAO.RO în care a vorbit despre multe alte pericole care ne pasc chiar și după ce pandemia de coronavirus va dispărea definitiv!

„Lucrurile revin încet încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte. Este o traumă pe care  conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se  rezolva destul de greu. În plus, perioada de izolare a fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic,  politic, de infrastructură, religia și așa mai departe.

Oamenii sunt speriați peste tot, deși încearcă să acționeze ca și cum nu ar fi, ei ar vrea încet să revină la o viață normală, însă va trebui cel puțin până în primăvară anului viitor să vedem o  îmbunătățire a stării generale de spirit a oamenilor și prin toamna virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferte forme, așa că vaccinurile care vor apărea de la Oxford, din Franța, de la Institutul  Pasteur, din America, vor  trata anumite aspecte ale virusului dar nu vor găsi soluția completă! 

Abia prin anul 2022 vom simți o stare generală de relaxare din punct de vedere sentimental și emoțional. Între timp lucrurile vor suferi schimbări majore, cum spuneam, din anumite puncte de vedere. Există un colaps economic mondial care va duce la multe schimbări în lume. Din această cauza starea  generală este de dezorientare. Nu vreau să par negativă și nu sunt deloc negativă dar sunt foarte realistă în vizionarile mele. Eu vorbesc despre aceste lucruri în prima mea  carte, „Karma de fiecare zi”, de acum peste 20 de ani. Vorbesc despre o cădere a sistemelor politice, economice, și despre schimbările la nivel religios. 

Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o  experiență catastrofală pentru omenire. Să sperăm că omenirea devine mai înțeleaptă și reușește să înțeleagă că tot ce ni se întâmplă acuma este, de fapt, o lecție karmică! Karma este consecința  experiențelor noastre de-a lungul timpurilor, de-a lungul a sute de ani de existență și în plus se termină o eră în evoluția omenirii și începe o altă eră. Era care vine în viitor din 2033, în viitorul  omenirii va fi o lume mai bună, o lume mai frumoasă, mai  curată, mai reală, mai justă, eliminând niște structuri greșite și eliminând dominația asta materială care ne-a făcut să ne urâm între noi și să ne  batem între noi, conceptele religioase din care tot așa ne băteam pentru  diferiți Dumnezei și aceste sunt cele care suferă mutații incredibile. 

Se naște o nouă religie, când Hristos a zis „Revin pe Pământ după 2000 de ani”, trebuia să adăugăm  cei 33 de ani de la moartea lui Hristos. Deci 2033 este anul  când intrăm în ce se numește Era Luminii și până atunci mai avem vreo 13 ani de încercări! Acest virus este doar o încercare, încercarea cea mai mare urmează după virus, important este să nu ne fie frică!„, povestește Carmen Harra pentru CIAO.RO!

Cât despre viață ei din America, celebra vedetă spune că este liniștită în aceste momente!

„Eu și cu Alexandra, fiica mea suntem bine. Viață noastră personală merge înainte, încercăm să fim cât mai pozitivi, să îi încurajăm pe cei din jur, să ne facem datoria față de prieteni, față de comunitate, față de cei pe care îi știm și îi iubim și față de poporul de unde venim și eu și Alexandra. Amândouă încercăm să facem ce putem ca să contribuim  puțin la a îmbunătăți situația asta, fincare în felul nostru. Nu avem nimic de ce să ne plângem. Ne uităm în jur și ne dăm seama că suntem într-un fel binecuvântate, chiar dacă America se zguduie, noi nu suntem în casă de la New York, ci în locuințele de la Miami, unde situația in sine este mai pozitivă din multe puncte de vedere„, a mai adăugat Harra, a cărei viață bate filmul.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1000 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029315 (s)