De-a lungul timpului Carmen Harra a prezis o mulțime de evenimente, iar în ultima carte publicată ea vorbește despre revoluția care va avea loc în medicină și despre modul uluitor în care se va putea vindeca corpul uman.
Carmen Harra, profeție uluitoare despre medicină: “Vindecarea corpului va fi instantanee“

Conform spuselor prezicătoarei, în viitor omenirea va descoepri o nouă viteză a luminii care va permite bolnavilor să se vindece aproape instantaneu. Lucrurile pe care Carmen Harra le prezice sunt greu de crezut acum, însă se pare că vor fi cât se poate de reale într-un viitor îndepărtat.

“Vindecarea corpului va fi instantanee. Folosind noua viteză a luminii, organismul se va însănătoși cu terapia luminii, întrucât corpul reprezintă un fascicul «înghețat» de lumină. Vindecarea va include introducerea corpului într-un tub cu frecvențe de lumină foarte înalte, care vor restaura instantaneu energiile corecte din corpul fizic și vor restabili sănătatea normală din organism. (…).

Trăim într-o vreme a Trezirii. Putem alege să evoluăm – așa precum codul Universului ne îndeamnă să o facem – sau putem să ne opunem creșterii și schimbării. Dar, cu cât ne vine mai ușor să acceptăm că schimbarea constituie dinamica stării de ființă vie, cu atât ne va fi mai ușor să ne transformăm și ducem familia noastră umană mai departe, dincolo de umbrele spaimelor, în Lumina Iubirii, după cum ne este dat”, a prezis Carmen Harra în cartea sa “Decodificarea destinului”.

Carmen Harra are 64 de ani și este una dintre cele mai cunoscute prezicătoare de la noi. Ea a reușit să devină celebră și în America datorită darului ei de a face premoniţii care s-au adeverit de cele mai multe ori. Totodată, ea este și nepoata după mamă a marelui poet Octavian Goga!

coral