Care sunt obiectivele tale? Cu totii avem visuri pe care dorim sa ni le indeplinim si, cu siguranta, si tu ai deja o lista lunga. Iti doresti sa ai bani, sa calatoresti in intreaga lume… practic sa traiesti o viata fara griji. Videochatul poate fi o oportunitate, stii deja asta, dar iti este teama de parerea celor din jur.

Te intelegem! Majoritatea persoanelor au inca o parere negativa despre aceasta activitate, desi Bucurestiul a devenit capitala europeana in acest domeniu. Ti-e teama ca poti fi judecata si ca nu vei mai fi privita la fel de cei apropiati.

Cu toate acestea, iti spunem ca noi avem solutia prin care tu poti ajunge sa iti atingi toate obiectivele setate, fara ca identitatea sa iti fie dezvaluita. Iti doresti discretie totala, iar noi respectam pe deplin acest lucru. Cu o experienta de peste 16 ani, echipa Gloria are deja toate cunostintele necesare pentru a-ti putea oferi confidentialitate, dar si de a te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

Cum facem asta?

In primul rand, contractele noastre contin clauze de confidentialitate clare, deoarece discretia este o valoare pe care noi o respectam in agentie. Ce inseamna asta? Niciun anagajat, sau model colaborator, nu poate spune ca esti model la noi si nu poate furniza informatii despre tine. Si tu ai aceeasi obligatie fata de restul modelelor.

In al doilea rand, contractul pe care il vei semna cu noi, nu va fi inregistrat la ANAF cu numele tau. Numele tau va aparea doar in contabilitatea noastra interna, astfel tu ai siguranta ca nimeni nu iti va putea accesa contractul fara stiinta si acordul tau.

Si tu joci un rol foarte important in acest demers. Daca iti doresti ca activitatea ta sa ramana sub anonimat, atunci trebuie sa fii foarte atenta la ce informatii divulgi si cui. Te sfatuim sa nu comunici nimanui faptul ca faci videochat in Bucuresti.

Desigur, poate te intrebi cum vei proceda atunci cand vei incepe sa castigi bani. Pentru ca la Gloria un castig mediu al unui model este de 5000$. Te ajutam noi! Pentru a nu atrage atentia in momentul in care iti vei schimba stilul vestimentar, cand vei conduce o masina scumpa, ori cand vei detine propriul apartament, poti alege dintr-o multitudine de sugestii de job-uri la care ne-am gandit pentru tine, cum ar fi: consilier online, web designer, agent-call center pentru companii straine, etc. Astfel, vei putea fi relaxata atunci cand apropiatii vor ridica semne de intrabare si vei putea ocoli un raspuns direct.

Ca sa fii convinsa ca discretia iti este respectata, te asiguram ca pe site-urile cu care colaboram, putem bloca in totalitate accesul utilizatorilor din Romania catre contul tau. De asemenea, daca ai rude sau prieteni plecati in alte tari, putem restrictiona accesul si de acolo.

Daca nu esti atenta, retelele de socializare pot contribui si ele la dezvaluirea activitatii tale. Daca postezi fotografii din studio, cu make-upul profesional, sau cu tinutele, poti foarte usor sa fii descoperita. Acesta nu este si cazul modelelor care doresc sa apara in Social Media si care se promoveaza prin intermediul retelelor sociale.

Indiferent pentru oricare dintre variante optezi, ca iti doresti confidentialitate, sau sa fii asumata, noi iti respectam decizia si ne adaptam la nevoile tale. Pe tot parcursul colaborarii vei avea parte de sustinerea noastra si vom fi alaturi de tine in demersul tau catre succes. Daca vei tine cont de sfaturile noastre, fii sigura ca te vei putea bucura fara griji de tot ceea ce iti ofera acest job!

Hai sa ne cunoastem! Te invitam la sediul nostru pentru a-ti oferi mai multe informatii despre confidentialitate si despre cum iti putem proteja pe deplin identitatea. Poti sa ne adresezi orice intrebare, vom discuta deschis despre oportunitatile tale, iar tu vei decide daca acest job este potrivit pentru tine.

Nu ezita! Contacteaz-o pe colega noastra de la HR, Roxana, si stabileste o intalnire: 0729.330.330. coral