Nu mai puțin de 14 candidați au intrat în lupta pentru fotoliul de primar al Municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 27 septembrie. Candidații nu sunt cei mai săraci clujeni:

Actualul primar, Emill Boc, candidatul PNL, deține 9 terenuri dobândite prin moștenire și o casă în satul Răchițele din județul Cluj. În Cluj-Napoca are 2 apartamente și un singur autoturism. În conturile sale bancare sunt aproximativ 120.000 de euro, iar venitul anual pe anul 2019 este de aproximativ 45.000 de euro, de la Primăria Cluj-Napoca și Universitatea Babeș-Bolyai.

Candidatul Alianței USR-PLUS, deputatul Emanuel Ungureanu, deține un teren agricol de 944 m² în Cluj-Napoca și un apartament. De asemenea, mai are 3 autoturisme și aproximativ 15.000 de euro în bancă. Venitul anual este de 31.000 de euro și provine din indemnizația de deputat.

Deputatul Csoma Botond, de la UDMR, deține un apartament și un teren în Cluj-Napoca. Totodată, are trecute pe numele său două autoturisme, un cont de 75.000 de euro în bancă, iar venitul de deputat pe ultimul an este de 27.000 de euro.

AICI pot fi consultate averile celorlalți candidați la Primăria Cluj-Napoca.

coral