Aurel Tamas are o partenera de afaceri de 26 de ani despre care se spune ca ar fi mai mult de atat! Chiar daca cei doi neaga posibila relatie, apropiatii celor doi au alta varianta. Chiar si sotia artistului confirma relatia celor doi.

Eliza Ancau are 26 de ani, a absolvit Facultatea de Stiinte Politice din Cluj si a castigat mai multe concursuri de frumusete, inclusiv Miss Romania. Surse din anturajul celor doi au declarat ca fata se bucura de atentia neconditionata a iubitului mai in varsta decat ea cu 31 de ani.

„Tamas o rasfata cu tot ce-i pofteste inima. A luat-o cu el in America, ii cumpara bijuterii, haine, o ajuta cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies impreuna, insa oamenii de pe aici au aflat. Si sotia lui Aurel stia de aceasta amanta, insa nu a vrut sa tulbure apele. De ce sa faca scandal, mai ales cand au si un baiat si se pot face de rusine aici in oras?! Aurel si Marieta stau impreuna insa nu mai au nici o treaba”, a declarat o sursa din anturajul artistului pentru click.ro

Mai mult apropiatii artistului au mai declarat faptul ca si sotia stie de aventura sotului, insa nu a facut prea multe comentarii din cauza “barfelor” care s-ar fi iscat pe tema acestui subiect.

“Fiecare isi traieste viata cum vrea pentru ca suntem liberi. Domnisoara cu care e sotul meu e si ea o domnisoara si nu ma intereseaza prea mult despre ea. Nu sunt divortata de Aurel Tamas si il iubesc pentru ca e sotul meu” , a declarat sotia lui Aurel Tamas pentru click.ro

Eliza Ancau a lucrat ca asistenta la emisiunea artistului si totodata il si impresariaza pe Aurel, iar artistul de muzica populara sustine ca doar despre asta este relatia dintre ei: „Nu este adevarat. Fata asta lucreaza la televiziune la mine, s-a ocupat de managerierea unor artisti si a mers in America pentru ca ea a organizat turneul. Din partea unora, m-ar putea cupla si cu barbati”.

coral