Catalin Morosanu a vorbit despre copilaria si adolescenta sa si a facut dezvaluiri la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Pugilistul nu a trait in puf si nici traseul sau pana in frunte nu i-a fost presarat cu petale de trandafir, insa se poate mandri cu o familie minunata si o sotie frumoasa alaturi.

Catalin Morosanu, poreclit Moartea din Carpati, a martusit ca isi doreste sa se retraga peste doi ani si sa infiinteze o academie de arte martiale, totodata, dorindu-si sa devina si tata, din nou. Acesta a vorbit despre sotia sa, Georgiana, pe care o cunoaste inca din adolescenta, din vremurile grele: “Eu si sotia mea suntem impreuna de 16 ani. Ne cunoastem de la varsta de 17 ani, de cand amandoi eram virgini. Stateam la camin si imparteam o conserva cu ton. Sunt norocos ca am cunoscut-o si ca mi-a daruit o fetita. Nu a fost niciodata de acord cu faptul ca am ajuns celebru, pentru ca stie cat de multe sunt sacrificiile. Stia ca o sa lipsesc de acasa. Ea acum e medic stomatolog si imi doresc sa se realizeze. Tot timpul ne-am impins unul pe altul. Respect femeia datorita a doua femei: mama si sotia mea.  Visul meu este sa fac o academie a artelor martiale, sa vina toti copiii, sa crestem, sa schimbam destine: Templul artelor martiale. Vreau sa mai lupt doi ani, ultimele patru meciuri vreau sa fie in Romania pentru fanii mei. Si mai vreau sa facem un copil.” – a declarat Catalin Morosanu la emisiunea Acces Direct.

Catalin Morosanu, care anul acesta va implini 34 de ani, si sotia sa, Georgiana, au impreuna o fetita, pe Natalis, in varsta de 5 ani. Vezi mai multe imagini cu Georgiana, sotia lui Catalin Morosanu, in galeria foto!

Cat despre copilaria sa, Catalin Morosanu a declarat: “Eu am trait in padure, mergeam cu vaca pe camp.  Am salvat si un copil de la inec cand aveam 14 ani. Mi-am amintit de copilarie, de padure, si mi-a venit chestia asta in cap. Citeam pentru capacitate. Copilul a inceput sa planga. M-am dus in apa si l-am prins de manuta. Avea ochii deschisi si mult malc printre dinti si asa…si i-am facut respiratie gura la gura. Te tii de nas si bagi respiratie.  Copilaria pe care am avut-o la camin m-a calit. Am luat nota 9 la bac. Am terminat Facultatea de Drept, a fost dorinta mamei. In anul doi de facultate m-am ocupat de kickboxing. Dupa sase luni, m-a luat antrenorul meu si mi-a spus: «Mai, Cataline, tu ai sa ajungi mare campion». Mie mi-a venit sa rad. Apoi m-a luat la o preselectie la Constanta si l-am batut pe ala cu care am intrat in ring.” – a rememorat sportivul.

coral