Creatorul de moda Catalin Botezatu a facut o declaratie foarte dura referitoare la unele persoane care participa la evenimentele mondene.

Designerul Catalin Botezatu este recunoscut pentru faptul ca este foarte atent la cele mai mici detalii atunci cand vine vorba de aparitiile in public fie ale sale, fie ale vedetelor sau ale altor persoane.

Catalin Botezatu a facut o declaratie dura la adresa unora dintre cele care isi fac aparitia la evenimente mondene fara a acorda atentie look-ului.

„Mai, sa-mi bag picioarele, voi ati vazut-o pe Pestrita? Arata perfect si abia a nascut. Arata ireprosabil si cand era graviduta si este mereu imbracata impecabil. Asta inseamna sa fii influencer sau blogger-ita. Trebuie sa faci eforturi, sa alergi pe la magazine, pe la creatori de moda, pe la saloane de infrumusetare…

Nu mai suport scuzele astea la evenimente „Off, am venit direct de la serviciu, sunt imbracata asa de dimineata. „Pai ce naiba mai cauti aici” le zic eu. Sa se duca acasa mai intai, sa se spele, ca poate put, ma scuzati, si abia apoi sa mearga la eveniment.

Sau mai sunt unele care spun ca le-a imbracat stilistul. Fetelor, schimbati dracului stilistii astia ca va imbraca prooost”, a declarat Catalin Botezatu pentru wowbiz.ro.

coral