Catalin Botezatu este un barbat credincios, iar acum a facut o marturisire emotionanta in direct la Antena Stars. Designerul a declarat ca a petrecut multe Sarbatori de Paste si de Craciun la manastiri.

„Am fost in locuri incarcate de energie si de credinta si m-am simtit foarte bine. Banii nu inseamna nimic pentru mine. Am petrecut multe Sarbatori de Paste si de Craciun la manastiri. Am fost, de exemplu, la o biserica superba de lemn la Sibiu. Nu am legatura cu preoti, eu cred in Dumnezeul meu, imi fac rugaciunile. Se intampla sa fiu cu o femeie si imi fac rugaciunea inainte de culcare si se uita ciudat la mine. Eu le spun ca sunt credincios”, a spus Catalin Botezatu la Antena Stars.

La inceputul acestei luni, Catalin a trecut prin clipe grele dupa moartea Zinei Dumitrescu, mai ales ca cei doi au avut o relatie speciala. Mai mult, la scurt timp dupa disparitia Zinei, acesta a vorbit pentru prima data despre relatia pe care o are cu fiul regretatei creatoare de moda, Catalin Negreanu, in urma cu cativa ani, atunci cand barbatul a decis sa isi duca mama la azilul de batrani.

coral