Unul dintre cei mai renumiti designeri din Romania a trecut prin cea mai dificila perioada a vietii, dupa ce a fost supus mai multor operatii, la o Clinica din Turcia, acolo unde medicii au fost nevoiti sa-i taie jumatate din colon. Dupa ce a depasit momentele de cumpana, celebrul barbat se pare ca a fost napadit de cateva ganduri sumbre si s-a gandit sa-si puna la punct dorintele cu privire la impartirea averii sale. Catalin Botezatu a dezvaluit cum se va imparti averea, care s-ar ridica la peste 100 de milioane de euro.

De-a lungul timpului Catalin Botezatu nu a vorbit deschis despre averea sa. Dar din cate se pare ultimele cumpene din viata si-au pus amprenta asupra destul de serios. Celebrul designer a stabilit cum se va imparti averea ce pare sa fie estimata la aproximativ 100 de milioane de euro.

Catalin Botezatu a vorbit deschis despre modul in care si-a facut testamentul.

„Exista doua persoane care vor avea de castigat”

”Sunt cativa oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel putin asta cred eu. Stiu exact ce trebuie sa fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuti care sunt amarati. Sunt institutii care vor beneficia de bani, atat in tara cat si in stainatate. Exista doua persoane dragi mie care vor avea de castigat lucruri materiale si aici ma refer strict la partea financiara. Cele doua persoane la care ma refer habar nu au de acest lucru si nu cred ca se vor gandi la asta.(..) Copiii mei nu cred ca sunt in stare sa duca mai departe numele meu. Si nici nu imi doresc acest lucru. Presupusi copii, care exista sau care vor veni de aici in colo nu imi vor duce numele mai departe. Acest lucru il vor face oamenii cu care am inceput sa lucrez, care stiu sa faca afaceri si fashion”, a declarat Catalin Botezatu.

”Aveam niste dureri ingrozitoare”

”Am primit diagnosticul foarte usor, nu m-am panicat. Mi-au spus ca am o tumoare. Am asteptat rezultatele care au venit destul de repede pentru ca sunt un VIP. Nu au fost cele pe care le asteptam, de cancer. In primul rand am zis ca e cancer, dar nu stiam cat de rau este. Eram curios sa vad in ce stadiu se afla si care sunt urmatorii pasi. Am aflat ca trebuie sa fiu supus la doua operatii si am zis ”OK”. Cu ajutorul consilierei mele Eva Pavel am mers in Turcia unde am fost operat. Au fost probleme cu anestezia. Cum eu am probleme cu inima, anestezia nu putea sa tina mult de patru ore, iar interventia chirurgicala a durat sase ore. Cand m-am trezit din asa zisul rest de anestezie aveam niste dureri ingrozitoare si mi-am scos din gura toate tuburile pe care le aveam. Medicii au urlat la mine sa nu scot pentru ca acolo era si un fir care tinea operatia. A fost o nebunie intreaga. A fost groaznic. Niciodata nu m-am gandit ca in urma anesteziei o sa ma trezesc sau nu. Eram ferm convins ca o sa fiu bine. A fost complicat cand am aflat ca anestezia tine doar patru ore, iar restul o sa fiu operat pe viu. Am avut incredere in mine, am fost puternic, dar cu toate astea dupa operatie am avut o perioada extrem de grea. Din cauza multiplelor operatii unul din muschi a cedat si am facut o hemoragie interna si am pierdut aprope doi litri de sange. Medicii au intrat in panica, am fost operat de urgenta, a patra interventie, dar totul a reusit. A urmat spitalizarea, dureri groaznice pentru ca am refuzat anestezicul, unul ce era de doua ori mai puternic decat morfina. Nu am dormit aproximativ sapte nopti. N-am mancat nimic aproape o luna si jumatate. Am stat numai pe perfuzii”, a marturisit designerul.

Catalin Botezatu, despre cine l-a inspirat sa aiba grija de aspectul sau fizic

Designerul vestimentar a vorbit, recent, despre persoanele care l-au inspirat, inca din copilarie, pentru a avea mare grija de aspectul sau fizic, dar si despre pasii pe care ii urmeaza zilnic pentru a arata ca scos din cutie de fiecare data cand iese in public. Bote a dezvaluit ca mama lui a fost cea care i-a dat primele sfaturi de ingrijire, inca din copilarie.

”Tin minte ca avea o crema speciala, facuta in farmacie de o prietena a ei, pe care o folosea si care avea efecte uimitoare. Cu timpul, crescand, am adaptat ceea ce ma invatase mama mea, am avut grija sa imi cumpar produse de calitate. Nu am incetat niciodata sa am grija de mine. Este o forma de respect pentru mine si pentru cei din jurul meu“, a declarat designerul. coral