Inainte de a intra in “Ferma”, Catalin Morosanu a facut noi dezvaluiri in vlogul lui Jorge, participant si el al aceleiasi emisiuni.

 Intrebat cat a cistigat cel mai mult din lupte, „Moartea din Carpati” a evitat raspunsul intrebandu-l la randul sau pe Jorge cat a castigat in urma emisiunii „Te cunosc de undeva”, astfel ambii au facut glume pe seama raspunsurilor evazive, ajungand la concluzia ca atunci cand nu vrei sa dai un raspuns concret, o poti face punand o alta intrebare.

„Am casa, am masina, am apartament, sunt bine, sunt bun!”, a raspuns intr-un final marele luptator. Regretul cel mai mare al lui Morosanu este ca nu a petrecut destul timp cu fetita lui in varsta de 8 ani, ca nu s-a implicat mai mult in educatia ei si faptul ca a fost mereu plecat pe drumuri.

In editia Ferma de miercuri seara, telespectatorii au aflat cine va merge la duel in aceasta seara. Cum anticipase de altfel, Jorge a fost trimis la duel chiar de catre colegii lui! De ce? Claudia Pavel, fermierul sef al saptamanii, a fost pedepsita de Cristi Bozgan pentru ca la proba de recompensa a furat zaharul.

coral