Emoții puternice pentru Cătălin Scărlătescu și apropiații săi! Îndrăgitul jurat de la “Chefi la cuțite” a ajuns în această după-amiază de urgență la spital. Aflat într-un scaun cu rotile, el a transmis un mesaj unui prieten foarte bun.

Cătălin Scărlătescu a ajuns de urgență la spital
Cu puțin înainte de ora 17:00, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că se află într-un spital din București. El a făcut publică o poză în timp ce se află pe holurile unității medicale, este așezat într-un cărucior cu rotile și pare că are o branulă în mâna dreaptă. La descrierea imaginii el nu a spus ce i s-a întâmplat, ci i-a făcut o urare bunului său prieten Sorin Bontea, care împlinește astăzi 50 de ani.

“Hai…. La mulți ani @chef.sorinbontea.official” este mesajul scris de Cătălin Scărlătescu pe contul său oficial de Instagram.

În timp ce unii l-au întrebat despre problema medicală pe care o are și i-au transmis multe gânduri pozitive, alții au făcut haz de necaz.

“Drag maestru, ce ați pățit?”, “De la lalele?”, “Multă sănătate, să te faci bine, Cătăline!”, “A mâncat o farfurie a unui concurent verde” și “Ce?!? Însănătoșire grabnică!” sunt doar cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a celebrului chef de la Antena 1.

coral