Catherine Zeta Jones a publicat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare alaturi de sotul sau, Michael Douglas, in timpul unei vacante. Celebra actrita poarta o bluza care a starnit discutii aprinse intre romance si ucrainence pe retelele de socializare.

Zeta-Jones era imbracata intr-o ie cusuta cu modele populare. Camasa actritei pare a fi romaneasca si mai multe internaute din tara noastra s-au sesizat, dar vecinele de la nord au sarit spunand ca este ucraineana.

Disputa a fost clarificata pana la urma de creatoarea bluzei, Vita Kin, un designer ucrainean care realizeaza haine inspirate din cultura populara.

'Foarte frumoasa bluza. In romana se numeste ie traditionala', a fost unul dintre numeroasele comentarii postate de romance la fotografia actritei.

Drept raspuns, ucrainencele au spus ca de fapt este o bluza traditionala din tara lor. 'Este o haina traditionala din Ucraina. Se numeste „vyshyvanka”. E minunat sa te vad imbracata in ea', a raspuns o ucraineanca.

Dupa numeroasele comentarii, contul 'La Blouse Roumaine' a clarificat lucrurile pentru romancele care sustineau ca bluza este inspirata din traditia noastra. 'Designerul este ucrainean, dar modelul se apropie foarte mult de iile romanesti din Transilvania si Banat. Chiar si Vita Kin a recunoscut ca sunt asemanatoare'.

La scurt timp dupa aceea, pagina de Instagram a creatoarei bluzei a distribuit fotografia cu cuplul de la Hollywood. 'Unul dintre cele mai cool cupluri din lume: Catherine Zeta Jones si Michael Douglas, vacanta cu stil'.

coral